`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vans

Vans Atwood Canvas Youth

  • Vans Atwood Canvas Youth
  • Vans Atwood Canvas Youth

Vans Atwood Canvas Youth

Produktbeskrivelse Vans Atwood Canvas Youth

Atwood, en arv lav top stil, og har en dobbel sømmer lerret øvre på en Vans Original Waffle yttersåle. Metall maljer, en polstret tungen og krage, sammen med vulkanisert konstruksjon gir dette svært komfortabel stil det ypperste innen holdbarhet.

Kommer du til å kjøpe Vans Atwood Canvas Youth? Alle produktene fra Vans har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Vans Atwood Canvas Youth og motta den innen få dager. Vårt mål hos dressinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av mote utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Vans Atwood Canvas Youth

Skjønn
Lukninger
Høyde støvler
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor

-

Produktet samsvarer nøyaktig med beskrivelsen og bildet. Kom i tide.

På toppen!

-

Jeg bestilte skoene på 30.04 og mottok 04.05! Rask og effektiv levering! Når det gjelder selve produktet: God kvalitet, samsvarer med beskrivelsen, samt bildet og som kutter godt. Ingenting å si, jeg anbefaler!

Brilliant

-

veldig god pris og produkt som forventet

Svært misfornøyd

-

Bestillingen min ble vedtatt 06/12/2016. Den 20/12 er det fortsatt ikke nådd det punktet stafetten. Det er egentlig ikke alvorlig og en dårlig julegave. Siste gang jeg bestiller på dette nettstedet.

Godt kjøp

-

Skoene er akkurat hva jeg ville. Jeg elsker dem. Den enkle kjøp og meget rask levering. Veldig fornøyd !!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk