up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

plus
  • 360Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Play videoTimberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Produktbeskrivelse Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

For folk som er ekstroverte og liker fjellutfordringer med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Boot wide en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvlen med blonderstengning er pustende og behagelig fotturer og fjellstøvle med høy intensitet som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være Premium nubuck-skinnoverdel som gir høy ytelse, holdbarhet, slitesterk og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Dessuten gir den tradisjonelle blonder en sikker passform, og den øvre delen med høy kutt gir maksimal stabilitet og jevne naturlige bevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøring på ytre overflate gjør den allsidig, da den kan brukes perfekt som løpesko eller til daglig bruk. I tillegg gir EVA-fotsengen ekstra demping, varme, komfort og holder føttene kjølig og tørr. Anti-utmattelsesteknologien tilbyr også 24 timers komfort, og til slutt gir gummisålen eksepsjonell trekkraft på våte og glatte stier.

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle eventyrsportnarkomaner . Timberland 6 In Premium Boot wide er svaret hvis du er ute etter løpekjøring eller utendørsaktivitetssko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Her er det: den opprinnelige Timberland støvel som bidro til å starte det hele nesten førti år siden. Riktignok har vi gjort noen forbedringer gjennom årene, for eksempel tillegg av våre eksklusive anti fatigue teknologi for komfort hele dagen, men våre 6 tommers støvler forbli like solid og pålitelig som alltid. De er laget i premium vanntett lær med søm forseglet konstruksjon for å holde føttene tørre, uansett elementene kaster på deg. Kjent for sine langvarig holdbarhet, vil våre seks tommers premium støvlene stå opp til juling i gjørme, regn, sand og snø og stadig vender tilbake for mer.

spesifikasjoner:

Premium nubuck skinn for komfort, holdbarhet og slitestyrke

Direkte feste, søm forseglet vanntett konstruksjon holder føttene tørre i all slags vær

Polstret krage for en komfortabel passform rundt ankelen som bidrar til å holde ut rusk

Timberland eksklusive anti fatigue teknologi er utformet for folk på føttene hele dagen, med unike invertert, støpte kjegler som absorberer støt og tilbake energi til føtter

Holdbar blonder laget av 100% resirkulert plastflasker

Rustfri maskinvare for langvarig slitasje

Fotseng og aksel på støvelen er foret med mykt skinn; tå boksen og forfot er foret med pustende stoff

Gummi lug yttersåle for trekkraft og holdbarhet

400 g isolasjon

Tilpasning av denne Timber Premium Boot er større enn vanlig. Vi anbefaler at du tar den nærmeste størrelsen ned


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett mote butikk. Kjøp Timberland Støvler Bred 6´´ Premium med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende mote produkter i Herresko kategorien som kan supplere din bestilling, dressinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Timberland Støvler Bred 6´´ Premium

Farge
Høyde støvler
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Topp

-

Sønnen min brukte dem dagen etter, og jeg bestilte et par til mannen min i en annen farge

Det klassiske tømmerlandet i livet

-

Det klassiske Timberland i livet. Kvaliteten viser rett ut av esken. De koster litt mer å temme enn mine tidligere støvler, men når du får tak i dem er de som hansker. Det som ville skille seg mest ut er designet for å forhindre at vann kommer inn. Ellers superrask levering.

Perfekt fottøy

-

Et a1-produkt

Timberlands

-

Super!!!

Supersko

-

Takk for støvlene, de er veldig kule Timberland-kvaliteten er alltid veldig høy! Rask levering gir lyst - fra øyeblikket det ble sendt til St. Petersburg om 10 dager er dette rekorden.

Timber

-

Jeg fikk bestillingen min, topp kvalitet Jeg er veldig glad takk Dressinn

Fin kvalitet oppstart!

-

Dette paret støvler er de beste timberland skoene jeg noensinne har hatt. Det passer godt, veldig behagelig og allsidig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up