up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

plus
  • 360Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP
  • Play videoTimberland Støvler Bred 6´´ Premium WP
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP
  • Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Produktbeskrivelse Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

For ungdommer som er ekstroverte og liker fjellutfordringer med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvlen med blonderstengning er pustende og behagelig fotturer og fjellstøvle med høy intensitet som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være Premium fullnarvet skinnoverdel som gir høy ytelse, holdbarhet, slitestyrke og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Tradisjonelle kniplinger gir også en sikker passform, og den øvre delen med høy kutt gir maksimal stabilitet og jevne naturlige bevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøring på ytre overflate gjør den allsidig, da den kan brukes perfekt som løpesko eller til daglig bruk. I tillegg gir EVA-fotsengen ekstra demping, varme, komfort og holder føttene kjølig og tørr.
Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle eventyrsportnarkomaner . Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide er svaret hvis du er ute etter løpekjøring eller utendørsaktivitetssko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .


Her er det: den opprinnelige Timberland støvel som bidro til å starte det hele nesten førti år siden. Riktignok har vi gjort noen forbedringer gjennom årene, for eksempel tillegg av våre eksklusive anti fatigue teknologi for komfort hele dagen, men våre 6 tommers støvler forbli like solid og pålitelig som alltid. De er laget i premium vanntett lær med søm forseglet konstruksjon for å holde føttene tørre, uansett elementene kaster på deg. Kjent for sine langvarig holdbarhet, vil våre 6 tommers premium støvlene stå opp til juling i gjørme, regn, sand og snø og stadig vender tilbake for mer.Spesifikasjoner:


Premium full korn overlæret for robust holdbarhet

Vanntett tapet konstruksjon er garantert å holde føttene tørre i all slags vær

Rustfri maskinvare for holdbarhet og en autentisk Timber utseende

Polstret krage for en komfortabel passform rundt ankelen

Tekstil fôr og fotseng cover for pusteevne

EVA fotseng for lett demping, støtdemping og komfort hele dagen

Gummi lug yttersåle for trekkraft og holdbarhet

Stålskinne for arch støtte


Oppdag Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP på lager og til best pris. Besøk dressinn, din nettbutikk med mote utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Timberland Støvler Bred 6´´ Premium WP

Farge
Høyde støvler
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (20)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Timberland

-

Jeg fikk disse skoene til å tro at det var et svindelnettsted på grunn av anmeldelser fra andre nettsteder. Ikke tro det, og hvis du er redd for at du har gjort feil kjøp, er kundeservicen god her og veldig lydhør. Dette nettstedet er legitimt, det samme er produktene deres. Jeg fikk min innen bare en måned. Jeg bestilte 16/09 og fikk den 11/10 - Ikke verst i det hele tatt. Tømmerlandskapet er autentisk og er vakkert som forventet. Den kom godt pakket og de passet perfekt. Hvis du virkelig tenker på å kjøpe timberlands, men stiller spørsmål ved deg selv, vil denne anmeldelsen gi deg den klarheten du trenger. Gå videre og kjøp den! Det er perfekt og billigere enn resten.

Bekreftelsen din

-

Disse timene er legitime. Min kom på en måned og var virkelig verdt ventetiden. Det er faktisk autentisk, og dette tegnet og bekreftelsen leter du etter :)

Fort

-

Kjapp levering.

Super fornøyd

-

Veldig rask levering og godt tilbud. Fornøyd med støvlene mine.

Fantastiske støvler

-

100% tømmerland. Veldig motstandsdyktig, perfekt for neger

Mye for pengene

-

Fornøyd med støvlene og prisen. Frakt til NZ tok lengre tid enn forventet (1 måned) på grunn av COVID-forsinkelser, men støtten var responsiv i løpet av den tiden, og skoene er vel verdt å vente på :)

Timberland støvler

-

Veldig fornøyd med Timberland-støvlene mine. Helt originalt og kvalitetsprodukt. Jeg er veldig glad takk.

Timber

-

Produkter som allerede er kjøpt før, komfortable og veldig fine støvler. Høy kvalitet ...

Mottatt

-

Utmerket, originalt, nøyaktig antall. Jeg måtte bare betale en tollkupong i Mexico-posten.

Fornøyd kunde

-

Jeg er veldig glad for at jeg fikk takene mine. Det er bare en ting som gjør meg sint. Det er SA-tollene jeg måtte betale R1000 på postkontoret for at jeg skulle få pakken. Det er latterlig. Jeg tror ikke jeg vil, men igjen vet jeg at det ikke er ditt feil, annet enn at jeg er veldig fornøyd med Timberlands.

Fornøyd kunde

-

Fikk mine klemmer de er originale og størrelsen er riktig ... Det er bare en ting som vil hindre meg i å kjøpe her, det er SA-tollene, jeg måtte betale R1000 på postkontoret annet enn at jeg er veldig glad for at jeg eier en par Timberlands nå.

Isolasjon

-

Er det Primaloft isolasjon? dette er bare kvinne eller unisex-modell?

våre eksperter svarer

Hallo! Ja, den har 200 gram PrimaLoft®-isolasjon, og den er bare for kvinner. Produsentens referanse TB08658A0011. Takk for spørsmålet ditt!

Super timberlands

-

Jeg bestilte disse skoene, og var veldig nervøs for originaliteten, men opplevelsene mine var forgjeves. De er originale! Jeg gjettet riktig størrelse. Min ideelle 40 passform 9. Jeg trodde de ville se enorme ut, men nei, de er perfekte. Nå har jeg Timberlands.

Mye for pengene

-

Veldig bra produkt til en god pris, det var det jeg forventet. Jeg sender alt perfekt og om noen dager og henter på et sted i nærheten

Fornøyd

-

Jakken er pen, lett og varm, men ennå ikke testet av kaldt vær på fjellet ... Den er normal størrelse fra mitt synspunkt.

Forespørselen om å oppgi det nøyaktige antallet. produktkode / modellen

-

Hei, som tittelen, kan du taste inn nummeret. Timberlandów datamodell Takk på forhånd.

våre eksperter svarer

Hallo! Det er produsentens referanse C8658A. Takk for ditt spørsmål!

Flott produkt og respektert sende forsinkelse

-

Komfortabel, god kvalitet, helt fornøyd !!

Bestandig og komfortabel

-

allsidige støvler, komfortable og solide. Hold føttene varme selv i kaldt vær situasjoner! Vi trengte et par dager før oppstart for å tilpasse seg til foten, men da er svært komfortable.

Komfortabel og varm

-

Støvlene er komfortable, varme og motstandsdyktig. Krever litt justering av foten i første gangs bruk. Leveransen Servicen var litt treg for lager problemer, men ble raskt løst av etter-salg service. Globalt sett er jeg veldig fornøyd med produktet og med hjelp!

Timber 6in pemium vanntett støvel

-

Fornøyd !! Raskt og problemfritt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up