up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

plus
  • 360Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små
  • Play videoTimberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små
  • Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små
  • Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

Produktbeskrivelse Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

For småbarn som utforsker snødekte fjell med stil og komfort Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Toddler er en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvelen med blonder i lukkestil er pustende og komfortabel fotturer og høye intensitet fjellstøvel som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være den øvre delen av fullkornsskinn som gir høy ytelse, holdbarhet, slitebestandig og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Tradisjonen kniplinger gir også en sikker passform og den høye kuttet overdel gir maksimal stabilitet og jevne naturlige fotbevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøresystem på ytre overflate gjør den den allsidig, da den kan brukes perfekt som løypestart eller til daglig bruk. I tillegg gir EVA-fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene svale og tørre. Til slutt forbedrer gummi yttersåle og slitesterke lisser laget av 100% resirkulerte plastflasker trekkraft og holdbarhet når barna der ute,

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . Timberland 6 i Premium Waterproof Boot Toddler er svaret hvis du leter etter løypekjøring eller utendørsaktiviteter som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . Dette er den originale gule Timberland støvel som bidro til å starte det alle mer enn 30 år siden, utviklet spesielt for barn. Vi har brukt premium fullnarvet skinn som er blitt konstruert med vår tapet konstruksjon for å skape en støvel som er helt vanntett, solid og støttende for voksende føtter. Disse robuste, pålitelige mini arbeid støvler er perfekt for pytter, regn eller gjørme de er strålende alle allsidige.Spesifikasjoner:


Premium nubuck skinn øvre for robust holdbarhet

Vanntett tapet konstruksjon er garantert å holde føttene tørre i all slags vær

Tekstil fôr og fotseng cover for pusteevne

Holdbar blonder laget av 100% resirkulerte plastflasker for langvarig slitasje

Rustfri maskinvare for holdbarhet og autentisitet

EVA fotseng for lett demping og støtdemping

Gummi lug yttersåle for holdbarhet

Stålskinne for arch støtteSpesifikasjoner:


200 gram isolasjon


Ikke vent lenger og kjøp Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til dressinn kan du finne andre Støvler og sokker produkter i kategorien Barnesko som kan supplere din bestilling. Kjøp Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Støvler og sokker tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Timberland Støvler 6´´ Premium WP Barn De Små

Lukninger
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Revuew

-

God

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up