up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

plus
  • 360Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små
  • Play videoTimberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små
  • Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små
  • Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

Produktbeskrivelse Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

For småbarn som utforsker snødekte fjell med stil og komfort, er Timberland 6 Premium Boot Toddler en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvlen med blonderstengning er pustende og behagelig fotturer og fjellstøvler med høy intensitet som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.


Takket være Premium fullnarvet skinnoverdel som gir høy ytelse, holdbarhet, slitestyrke og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Også, den tradisjonelle blonderlukningen gir en sikker passform, og den øvre delen med høy kutt gir maksimal stabilitet og jevne naturlige fotbevegelser.


Med rustfast maskinvare for snøresystemet på den ytre overflaten, gjør den allsidig, da den kan brukes perfekt som løpesko eller til daglig bruk. I tillegg gir EVA-fotsengen ekstra demping, varme, komfort og holder føttene kjølig og tørr. Til slutt forbedrer gummisålen og slitesterke blonder laget av 100% resirkulerte plastflasker trekkraft og holdbarhet når barna er der ute.

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle eventyrsportmisbrukere . Timberland 6 Premium Boot Toddler er svaret hvis du er ute etter terrengløp eller utendørsaktiviteter som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Dette er den originale gule Timberland® støvel som bidro til å starte det alle mer enn 30 år siden, utviklet spesielt for barn. Vi har brukt premium fullnarvet skinn som er blitt konstruert med vår søm forseglet konstruksjon for å skape en støvel som er helt vanntett, solid og støttende for voksende føtter. Disse robuste, pålitelige mini arbeid støvler er perfekt for pytter, regn eller gjørme de er strålende alle allsidige.

spesifikasjoner:

Premium nubuck skinn øvre for robust holdbarhet

Vanntett søm forseglet konstruksjon er garantert å holde føttene tørre i all slags vær

200 gram isolasjon

Tekstil fôr og fotseng cover for pusteevne

Holdbar blonder laget av 100% resirkulerte plastflasker for langvarig slitasje

Rustfri maskinvare for holdbarhet og autentisitet

EVA fotseng for lett demping og støtdemping

Gummi lug yttersåle for holdbarhet

Stålskinne for arch støtte


Akkurat nå, Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos dressinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Barnesko katalog og særlig i vår Støvler og sokker kategori. Vi har en rekke Støvler og sokker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Timberland Støvler 6´´ Premium Barn De Små

Lukninger
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Timber

-

Veldig søt, min datter a'dore.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up