up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

plus
  • 360Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes
  • Play videoTimberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Gå med komfort og stil med de veldig allsidige Timberland Stormbuck Plain Toe Oxfordskoene som er lette, slitesterke og komfortable. Disse skoene kan pares med alle klesvarer og er perfekte for enhver anledning. De er designet for å tilby best kvalitet, ytterste komfort og lang holdbarhet under varierte værforhold.

Takket være Premium-fullkorns vanntett skinnoverdel som gir høy ytelse, holdbarhet, slitestyrke og stabilitet selv på våte og glatte overflater. Også Timberland eksklusive Gripstick ™ yttersåle laget med 34% resirkulert gummi fungerer eksepsjonelt godt i alle slags løyper som tilbyr eksepsjonell trekkraft, mens den eksklusive anti-tretthetsteknologien gir maksimal stabilitet og jevne naturlige fotbevegelser.

Tillegget av 100% bomullssnøre og skinnhæl gir et stilig utseende og gjør det lettere å bruke og gå i. Til slutt gir det skinnfôrede fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene kalde og tørre.

Det er den ultimate skoen designet spesielt for alle herrer og komfortssøkere. Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes er svaret hvis du er ute etter all ytelse og komfort, så kjøp dem på en jiffy. Den stadig pålitelig Oxford gis Timber behandling, med vår beste været beskyttende og komfort teknologi kombinert i en mer formell stil. Den skinnende utseendet på disse skoene gir dem en slitt i vintage appell som kan jobbe så godt med denims, chinos og dresser likt. En vanntett premium grade skinn / semsket skinn vil holde føttene tørre, mens en pustende såle og fôr gir usedvanlig behagelig demping. En sko viktig å spenne årstidene, og dine uformelle og formelle garderober.Spesifikasjoner:


Premium brunert vanntett fullnarvet skinn og semsket skinn fra en LWG Silver vurdert garveri gir komfort, holdbarhet og holder føttene tørre

Vanntett søm forseglet konstruksjon for beskyttelse mot elementene

100% økologisk bomull blonder

100% resirkulert PET fôr laget av resirkulerte plastflasker er behagelig, pustende og miljøbevisst

Skinn foret fotseng fra en LWG Silver vurdert garveri garveri gir komfort og holdbarhet

Grønn RubberTM og Timberland eksklusive GripstickTM yttersåle er laget med vår stickiest resirkulert gummi, 42% for å være nøyaktig, og har PU kabelsko


Ikke vent lenger og kjøpe Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes! Hos dressinn, alle våre Herresko produkter har full produsentgaranti på merket Timberland. Kjøpe i vår mote butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår mote samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (23)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket levering og fantastisk produkt

-

Jeg anbefaler kjøpet på det sterkeste. Levering tok bare 2 dager, og skoene er av god kvalitet. Jeg vil kjøpe igjen på dette nettstedet.

Levering i tide

-

Mottatt på rekordtid, og det var det jeg forventet

Anmeldelse

-

Produktet var akkurat slik jeg forventet høy kvalitet og leverte i god tid og enkelt å spore. Dette selskapet var en glede å gjøre forretninger med.

Kjapp levering. jeg er fornøyd

-

Takk

Fornøyd

-

Uten problemer. Artikkelen ble levert i tide, men den ble returnert for å be om et lavere tall, jeg forventer samme effektivitet.

Timberland sko

-

Godt pakket og for å oppfylle forventningene. Til tross for at vi måtte endre den valgte innledende modellen, tok ikke levering lang tid.

Perfekte sko til en perfekt pris

-

Leveres nøyaktig når det er lovet med 30% rabatt!

Stormbuck oxford sko i vanlig tå

-

Bra vare.

Flott

-

Rask levering og godt pakket produkt i utmerket stand.

Levert om 2 dager

-

Jeg bestilte disse skoene den 9. og i går, den 11., hadde de allerede ankommet huset mitt gjennom en flott MRW-profesjonell, kalt Jorge Lopes. Sko er originale og av høy kvalitet. Jeg anbefaler det 100%. Takk skal du ha.

Punktlig levering og produkt ok

-

Alt perfekt, fra levering til skoen! Anbefalt

Det var det jeg ville

-

Alt som forventet

Kutte opp

-

Bjr, jeg har et gammelt tømmerpar som jeg vil fornye. Henvisningen på fanen er 10W 5550R 1606 Kan du bekrefte at jeg trenger å bestille størrelse 44 1/2? Takk på forhånd.

Storm buck sko

-

Kom på tid, veldig fornøyd med det kjøpte, fikk det som ble bestilt, ingen problemer, veldig fornøyd

Produktevaluering

-

som alltid et høykvalitetsprodukt.

Spørsmål om bredden på en sko?

-

Bekreft at bredden på Timberland Stormbuck Plain Tow Oxford mørkebrun sko (TB05550R) er W / L? og det samme av samme type show i svart. I så fall ville jeg være veldig fornøyd og sannsynligvis bestille to par i hver farge på den skoen i størrelse 10,5 W / L. På forhånd takk for svaret ditt. Med vennlig hilsen Kurt Rathgeb

våre eksperter svarer

Hallo! Dette er produsentreferansen TB05550R2421M og den svarte er TB05549R0011M. Ingen omtale om W / L beklager. Takk for spørsmålet ditt!

Utmerket sko

-

utmerket sko, kjøpt flere ganger. anbefales

Utmerket sko

-

utmerket sko. kjøpt flere ganger. anbefales

Rett og slett perfekt

-

Det er det syvende tømmerparet av samme modell som jeg kjøper. Perfekt, varm og helt vanntett. Ankom i tide. Jeg tar dem aldri av før i mai. Jeg håper de fortsetter å produsere dem.

Timberland stormbuck oxford - svart

-

Veldig fornøyd med kjøpet. Stor kvalitet. Strenge, vakre og vanntette sko. Ved levering rynket kassen, men skoene ble ikke skadet.

Timberland stormbuck enkel tå oxford sko

-

Av utmerket byggekvalitet. Meget god komfort i foten. Kom til tiden.

Timberland stormbuck oxford - brun

-

Hadde et virkelig utslitt par før så veldig fornøyd og glad for å ha fått et nytt par fra dressinn på nettet fordi butikkene her ikke har det med seg lenger! Sko leveres som planlagt og nøyaktig hva jeg hadde bestilt. Kudos til teamet på dressinn! Takk skal du ha!

Timberland stormbuck oxford sko (brun)

-

Jeg er veldig fornøyd med disse skoene. De er virkelig komfortable, elsker den brune fargen og kan bære dem hele dagen i luksus. Størrelsen kommer over som større og ville størrelsen ned en halv størrelse neste gang.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up