up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Timberland
360

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

plus
  • 360Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler
  • Play videoTimberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Produktbeskrivelse Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

For alle de som utforsker snødekte fjell med stil og komfort, er Timberland Seabury Icon 2 Eye Boat smårolling en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvelen med blonder i lukkestil er pustende og komfortabel fotturer og høye intensitet fjellstøvel som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være den øvre Premium-fullkinnsskinn som gir høy ytelse, holdbarhet, slitebestandig og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Den tradisjonelle kniplingene gir også en sikker passform og 'Does it Fit' sokkeleieren gir sikker passform og glatte naturlige fotbevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøresystemet på ytre overflate gjør den den allsidig, da den kan brukes perfekt som løypestart eller til daglig bruk. I tillegg gir Ortholite PU-fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene svale og tørre. Til slutt forbedrer gummi yttersåle laget med 42% resirkulert gummi trekkraft og holdbarhet når du er der ute på fjellet.

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . Timberland Seabury Icon 2 Eye Boat Toddler er svaret hvis du leter etter løypetrasé eller utendørsaktiviteter som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . Nyt vår autentiske båt sko stil, perfekt konstruert for barna. The Earthkeepers ® Seabury Classic 2 Eye Boat skoen er en ikonisk sko, uendelig allsidig å kle opp eller ned for å passe anledningen. Soft på bare føtter på grunn av premium skinn, har vi lagt til en "passer det?" Sockliner slik at du vet nøyaktig hvordan det kommer til å passe så føtter fortsette å vokse og en super skjegg OrthoLite® fotseng. Disse skoene kommer med autentiske kuskinn blonder, kjent for sin holdbarhet.

featurs:

Premium lær fra en LWG Silver vurdert garveri for komfort og holdbarhet

Autentisk kuskinn blonder for holdbarhet

"Passer den?" sockliner gir deg mulighet til å få riktig passform hver gang

Skinn og mesh dekket fotseng for komfort og pusteevne

OrthoLite® PU fotseng laget fra 5% resirkulert gummi gir hele dagen demping og støtte

gummi outsolesTM siped yttersåle laget av 42% resirkulert gummi er designet for sklisikkerhet og maksimal trekkraft


Bestill nå din Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler på lager og prisen er 50.99 $. Med vårt utvalg av Boat-shoes artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Shoes Toddler

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Komfortabel, god kvalitet og langvarig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up