`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Timberland

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior
  • Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Produktbeskrivelse Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

For alle de som utforsker snødekte fjell med stil og komfort, er Timberland Seabury Icon 2 Eye Boat en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvelen med blonder i lukkestil er pustende og komfortabel fotturer og høye intensitet fjellstøvel som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være den øvre delen av fullkornsskinn som gir høy ytelse, holdbarhet, slitebestandig og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Den tradisjonelle kniplingene gir også en sikker passform og 'Does it Fit' sokkeleieren gir sikker passform og glatte naturlige fotbevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøresystemet på ytre overflate, gjør den allsidig, da den kan brukes perfekt som løypestart eller til daglig bruk. I tillegg gir Ortholite PU-fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene svale og tørre. Til slutt forbedrer gummi yttersåle laget med 42% resirkulert gummi trekkraft og holdbarhet når du er der ute på fjellet.

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . Timberland Seabury Icon 2 Eye Boat er svaret hvis du er ute etter en allround støvel som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Nyt vår autentiske båt sko stil, perfekt konstruert for barna. The Earthkeepers ® Seabury Classic 2 Eye Boat skoen er en ikonisk sko, uendelig allsidig å kle opp eller ned for å passe anledningen. Soft på bare føtter på grunn av premium skinn, har vi lagt til en "passer det?" Sockliner slik at du vet nøyaktig hvordan det kommer til å passe så føtter fortsette å vokse og en super skjegg OrthoLite® fotseng. Disse skoene kommer med autentiske kuskinn blonder, kjent for sin holdbarhet.

featurs:

Premium lær fra en LWG Silver vurdert garveri for komfort og holdbarhet

Autentisk kuskinn blonder for holdbarhet

"Passer den?" sockliner gir deg mulighet til å få riktig passform hver gang

Skinn og mesh dekket fotseng for komfort og pusteevne

OrthoLite® PU fotseng laget fra 5% resirkulert gummi gir hele dagen demping og støtte

gummi outsolesTM siped yttersåle laget av 42% resirkulert gummi er designet for sklisikkerhet og maksimal trekkraft


Oppdag alle Barnesko produkter som du kan finne hos dressinn som Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior. Kjøp nå Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior og spar mye penger på Sko produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Timberland vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior og andre sporter i vår mote butikk? Takket være dressinn kan du nå se et enormt utvalg av Barnesko artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Timberland Seabury Icon 2Eye Boat Junior

Skjønn
Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

....

-

Takk for rask levering av min artikkel til tross for at han fikk det litt sent sistnevnte ble fanget takk igjen snart

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk