`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Timberland

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Produktbeskrivelse Timberland Bradstreet Oxford

Gå med komfort og stil med de veldig allsidige Timberland Bradstreet Oxford- skoene, som er lette, holdbare og komfortable. Disse skoene kan pares med alle klesvarer og er perfekte for enhver anledning. De er designet for å tilby best kvalitet, ytterste komfort og lang holdbarhet under varierte værforhold.

Takket være Premium fullkorns vanntett skinnoverdel som gir høy ytelse, holdbarhet, slitestyrke og stabilitet selv på våte og glatte overflater. Timberland eksklusive Gripstick ™ yttersåle laget med 42% resirkulert gummi fungerer eksepsjonelt godt i alle slags løyper som tilbyr eksepsjonell trekkraft, mens fotbedet Ortholite med 5% resirkulert gummi gir maksimal stabilitet og jevn naturlig bevegelse av foten.

Tillegget av 100% bomullssnøre og skinnhæl gir et stilig utseende og gjør det enklere å bruke og gå i. Til slutt gir det skinnfôrede fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene svale og tørre. Og Sensor flex ™ -teknologi gir maksimal fleksibilitet og støtte.

Det er den ultimate skoen designet spesielt for alle herrer og komfortssøkere. Timberland Bradstreet Oxford er svaret hvis du er ute etter all ytelse og komfort, så kjøp dem på en vits.

Under føttene, leverer Bradstreet Oxford totalt komfort opplevelse takket være en unik fot støttesystem Sensorflex ™ mens Grønn Rubber ™ pods på den eneste make lett arbeid av alle typer terreng. Designet med en glatt skinn utvendig og snøring på framsiden.

spesifikasjoner:

Premium full korn lær fra en LWG Silver vurdert garveri

100% økologisk bomull blonder

Ekstra myk 100% resirkulert PET fôr og fotseng deksel

OrthoLite® PU fotseng laget fra 5% resirkulert gummi

SensorFlex ™ -teknologien gir føttene støtte, uavhengig fjæring og større fleksibilitet

Minimal gummi pods laget med Green Rubber ™ (42% resirkulert gummi) compound


Kjenner du alle funksjonene til Timberland Bradstreet Oxford? Hos dressinn velger vi mote artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herresko artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Sko kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Timberland er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av mote ekspertene!

Spesifikasjoner Timberland Bradstreet Oxford

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk