`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Toddler

For småbarn som utforsker snødekte fjell med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Toddler en ideell støvel for dem. Denne allsidige løypestøvlen med blonderstengning er pustende og behagelig fotturer og fjellstøvle med høy intensitet som gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Takket være Premium fullnarnsoverdel i skinn som gir høy ytelse, holdbarhet, slitestyrke og polyester faux skjærfôr beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Tradisjonelle blondelukninger gir også en sikker passform, og den øvre delen med høy kutt gir maksimal stabilitet og jevne naturlige fotbevegelser.

Med rustfast maskinvare for snøring på ytre overflate gjør den allsidig, da den kan brukes perfekt som løpesko eller til daglig bruk. I tillegg gir EVA-fotsengen ekstra demping, varme, komfort og holder føttene kjølig og tørr. Til slutt forbedrer gummi yttersåle og holdbare blonder laget av 100% resirkulerte plastflasker trekkraft og holdbarhet når barna der ute,

Det er den ultimate støvelen designet spesielt for alle eventyrsportnarkomaner . Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Toddler er svaret hvis du er på utkikk etter allround løypekjøring eller utendørsaktivitetssko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Dette er den originale gule Timberland støvel som bidro til å starte det alle mer enn 30 år siden, utviklet spesielt for barn. Vi har brukt premium fullnarvet skinn som er blitt konstruert med vår tapet konstruksjon for å skape en støvel som er helt vanntett, solid og støttende for voksende føtter. Disse robuste, pålitelige mini arbeid støvler er perfekt for pytter, regn eller gjørme de er strålende alle allsidige.Spesifikasjoner:


Premium nubuck skinn øvre for robust holdbarhet

Vanntett tapet konstruksjon er garantert å holde føttene tørre i all slags vær

Tekstil fôr og fotseng cover for pusteevne

Holdbar blonder laget av 100% resirkulerte plastflasker for langvarig slitasje

Rustfri maskinvare for holdbarhet og autentisitet

EVA fotseng for lett demping og støtdemping

Gummi lug yttersåle for holdbarhet

Stålskinne for arch støtteSpesifikasjoner:


200 gram isolasjon


Er du ute etter materialer fra Timberland og spesielt Timberland 6´´ Premium WP Toddler? Hos dressinn kan du finne en komplett liste over Barnesko produkter og mote tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk dressinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial mote kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Lukninger
Høyde støvler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Timberland

-

Flott produkt ...

Timberland

-

Det er en god kvalitet

Har du størrelse 10 for en fem år gammel gutt

-

Flink

Anmeldelse

-

Så fornøyd med støvlene jeg fikk for min kjære mann! Studer, varm og tørr! Elsk dem og det gjør han også!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk