`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Timberland

Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide
  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide
  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide
  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide
  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide
  • Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Produktbeskrivelse Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

For de urbane opplevelsene og den ytterste komfort Timberland 3 Eye Classic Lug Shoes Pull Up Wide er en ideell sko. Denne allsidige og holdbare skoen med minimalistisk design, og den er en favoritt blant eliteutøverne. Laget med utmerket teknologi som hjelper deg å skyve grensene i ville områder eller vilt terrengløp. Det er den perfekte kombinasjonen av komfort og teknologi .

Takket være Premium fullkorns vanntett semsket skinn som gir høy ytelse, holdbarhet, slitebestandig og vanntett sømforseglet konstruksjon beskytter føttene dine selv på våte og glatte overflater. Hånden som er sydd opp gir også en sikker passform, og yttersålen av gummi lug gir maksimal stabilitet og jevn naturlige fotbevegelser.

I tillegg gir lærforet og fotbedet ekstra demping, varme, komfort og holder føttene svale og tørre. I tillegg forbedrer det 360 graders funksjonelle snøresystemet demping og gir tilpasset passform til føttene.

Det er den ultimate skoen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . Timberland 3 Eye Classic Lug Sko trekker bredt er svaret hvis du er ute etter sko og løypesko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Vår Timberland Heritage 3 Eye Classic Lug er klassisk faktisk med sin håndlagde Timber estetiske og premie, men robuste lær. Vi har tatt med en funksjonell snøring system for å sikre at du får en perfekt skjegg passform hver gang, og skinn fôr og såle tilbyr en premium følelse og optimal komfort. Og hvis du leter etter holdbare såler som tilbyr maksimal trekkraft på en rekke overflater, vil gummi lug outsoles på denne skoen definitivt ta deg hvor du vil gå.Spesifikasjoner:


Premium full korn og semsket skinn øvre for komfort, holdbarhet og langvarig slitasje

Handsewn øvre er sydd til mellomsåle og sementert til yttersåle for klassiske estetikk og holdbarhet Timber krav

Skinn fôr og fotseng for en premium følelse og optimal komfortSpesifikasjoner:


Gummi lug yttersåle for holdbarhet

360 graders funksjonell snøring system for en standpassform


Kjøp dine favoritt Herresko modeller og nyt mote. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide. Hvis du er i tvil om å kjøpe Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide, ta kontakt med vårt team av fagfolk i mote via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Timberland 3 Eye Classic Lug Pull Up Wide

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (17)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg kan bare anbefale!

-

Perfekt håndtert. Rask levering, 1A varer. Slik er netthandel veldig gøy!

Robuste båtsko

-

Robuste tursko, komfortable med eller uten sokker. Lett å komme inn uten å måtte løse opp snørene :-) Leveringstiden var lang.

Originalprodukt super rask levering

-

Transaksjonen har gått super raskt og leveringen i henhold til det som er beskrevet på nettet. Sterkt anbefalt vil jeg helt sikkert gjenta

Produktkvalitet!

-

Flott kvalitet! jeg anbefaler

Perfekt kjøp

-

Jeg kjøpte Timberland-båtmodellen med tykk gummi, og det var et perfekt kjøp som en type produkt og som en forsendelse, presis! Jeg vil kjøpe fra deg igjen.

Rask og god pris

-

veldig bra materiale

Perfekt

-

Perfekt, komfortabel og kvalitet. Også utmerket service

Kjøp av sko

-

Perfekt, bestilte varer og mottakelsestidspunktet

Timberland billig og bra

-

Jeg har allerede bestilt flere varer fra DressIn, for eksempel mine elskede truser fra Superdry og nå Timberland-skoene. Bortsett fra at leveransen tar noen ti dager, har jeg absolutt ingenting å klage på når det gjelder kvalitet og pris.

Timberland nautical

-

God kvalitet og komfortabel.

Stor

-

flott produkt alltid et must

Dårlig poeng.

-

Leveringstiden samsvarer ikke med det som ble kunngjort. I tillegg åpnes stafettpunktet ikke før klokka 11 (CETEMARK) og svarer ikke på telefonen. Unngå.

Kvalitet

-

Produktet de sendte meg var perfekt

Utmerket kjøp

-

Utmerket kjøp.

Timber sjømann

-

Det er bare de aller beste sjømann jeg har hatt på lenge. Super Deilige sko å gå i en veldig fin sko for alt. En virkelig smart sko som passer godt et par jeans fra Diesel og Levis.

Jaktet kjøp

-

God kveld. Det var min første kjøp på Internett. Jeg erkjenner at han så med noen mistanke for kjøp på denne måten. Imidlertid fikk jeg mitt kjøp i Portugal (Porto region) uten problemer, og innen fristen. Det bør også forbedre profesjonalitet, vennlighet og bemerket at alle mine spørsmål har blitt tilstrekkelig behandlet, så jeg kan si som vil appellere til din nærmeste butikk for mer shopping.

Fottøy kjøp

-

Jeg kjøpte et par Timberland at jeg ikke kunne finne konkurransedyktige priser som de av dressing. Presis levering og produktet perfeksjon

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk