up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

The north face
360

The north face McMurdo Parka Jacket

The north face McMurdo Parka Jacket

plus
  • 360The north face McMurdo Parka Jacket
  • Play videoThe north face McMurdo Parka Jacket
  • The north face McMurdo Parka Jacket
  • The north face McMurdo Parka Jacket

The North Face McMurdo Parka Jacket

Produktbeskrivelse The north face McMurdo Parka Jacket

Forbered deg på å møte vinterkulda med The North Face McMurdo Parka isolert dunjakke , hvis polstring og fôr er ansvarlig for å beskytte deg mot de lave temperaturene og ugunstige værforholdene for fotturer om vinteren, fjellklatring eller snowboard .

De to lagene DryVent-stoffet gir deg ugjennomtrengelighet og pusteevne, samt en hurtig tørking mens de tre lagene HyVent-stoffet forsterker disse egenskapene og gir deg også motstand og høy holdbarhet.

Denne fjelljakken har 550 gåsedun, med vektvarme- forholdet er veldig effektivt i høyfjellet. De store lommene lar deg lagre nødvendige gjenstander på veien, og den avtakbare hetten med syntetisk hår gir deg enda mer varme midt i snøfallet. North Face Men's McMurdo Parka er en ikonisk isolert og vanntett parka for krevende vinterforhold.

En vinter favoritt og bestselger, parka har 550 fyll ned isolasjon, et vanntett, pustende og helt søm forseglet skall og komfortabel taftforing. Hunker ned med hetten trukket opp eller fjern den helt.

Den faux pels trim er også flyttbar. Lagring er godt innkvartert med sjenerøse lommer innvendig og utvendig og på ermet.

Justerbart drawcord system i midje og nederkant og velcro justerbare mansjetter. Broderte logoer foran og bak. For en burly ikonisk parka som er teknisk oppringt for vinteren, velg The North Face Men's McMurdo Parka.

Egenskaper:

Senter foran glidelås med snap ned spaken

Avtakbar faux fur trim på avtagbar hette

Belagte glidelåslommer i kisten

Intern mediepose med gummilogo ledningsguide

Dobbel lommebok håndlommer

Ermelomme

Velcro justerbare mansjetter

Justerbart drawcord system i midje og hem

Stoff:

Stoffblanding med 100% nylon, 160 g / m² / 73% bomull, 27% Nylon twill 2L DryVent ™, 190 g / m² / isolasjon: 550 fyll / RDS-sertifisert goose ned

Inseam 127 cm

Senter Tilbake 86,3 cm


Finn ut The north face McMurdo Parka Jacket på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Frakker og dresser produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos dressinn.

Spesifikasjoner The north face McMurdo Parka Jacket

Bærekraft The north face McMurdo Parka Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (49)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Så varmt og behagelig !! Og veldig jevn levering til Tokyo !!

Seriøs selger

-

Bestilling som ble lagt ut 30.12.2020 mottatt 01.06.2021 seriøs selger varen ble sendt raskt, liten ulempe når det gjelder levering, men ikke noe dårlig.

Bra produkt, men dårlig levering

-

utmerket produkt! Ingen klager. Leveringen er imidlertid litt lang, ikke bruk Mondial Relay !!!!!! Han svarer på deg når de har tid, og deres svar er: "Vennligst vent til i morgen". De fortalte meg i en uke.

Mc murdo parka

-

Parka av høy kvalitet mottatt veldig raskt. Jeg anbefaler på det sterkeste.

Anmeldelse

-

Veldig bra om vinteren, rask levering, oppmerksomhet i størrelsen, jeg bruker vanligvis M, dette er S og det er litt slag lang.

Super

-

J´ai kommandør le manteau pour mon mari, c´est vraiment parfait, chaud, long. Faut faire oppmerksomhet a la taille. Prenez 1 ou 2 taille plus petite J´avais commandé L mais c´était trop grand, j´ai renvoyé changer pour S et c´est la bonne taille

Nordside

-

Utmerket, raskt og perfekt. Glad med kvaliteten og servicen!

Flott jakke

-

Utmerket jakke jeg har brukt hvert år så lenge jeg kan huske. Flott service rask levering uten skader

Flott kjøp

-

Veldig fornøyd med kjøpet, veldig god kvalitet og nydelig jakke, og fortsatt en skikkelig god pris. Fremhev også hastigheten og tilliten til dette selskapet.

The north face mcmurdo jakke

-

Perfekt, veldig varm, min kone veldig glad. Det eneste å alltid ta en størrelse mindre ... Jeg måtte returnere en og ta den mindre.

Mcmurdo

-

God parka, veldig varm, et lunefullt produkt. Frakt bare korrekt, en dag senere enn annonsert. Forresten, av nettsteder som er konsultert, den eneste som alltid tar betalt frakt, uansett hva du bruker.

Produkt

-

Utmerket, den kom raskt og er upåklagelig, også med en veldig billig pris, jeg vil absolutt anbefale denne siden.

Perfekt

-

Alt perfekt og veldig rask uovertruffen kvalitet og pris

Utmerket

-

Utmerket.

Utmerket

-

Fantastisk jakke, utmerket beskyttelse som sikrer mot dårlig vær. Anbefalt.

Utmerket

-

veldig koselig, best kvalitet, rask levering, foreslår jeg for en størrelse mindre

Nordfronten mcmurdo

-

firmaet er virkelig pålitelig. i siste øyeblikk på grunn av reduksjoner i kalkun kom han med dette produktet for samme pris. Jeg betalte 320 TL-toll.

North face mcmurdo jakke

-

Det er veldig varmt og behagelig. Lett å rengjøre og veldig praktisk for enhver situasjon. Forsendelsen var veldig rask og uten problemer.

Utmerket

-

Den beskytter veldig godt mot kulden fra vinden. Kjøp en størrelse mindre, se flott ut. Pålitelig butikk, rask frakt

Utmerket

-

Bare fantastisk jakke, jeg anbefaler deg å velge en mindre størrelse fordi den passer stort. Rask frakt

Er dette produktet tilgjengelig i india i butikken

-

God

Alt i alt

-

Veldig god service og veldig chuffed med produktet mitt det er juletid leveringstiden var utmerket det tok omtrent en uke og 4 dager tusen takk vil kjøpe igjen av eller nettsted

Anmeldelse.

-

På grunn av juleferien kom varen senere enn selskapets estimat (levert mandag 30. desember). Ikke desto mindre er parkaen absolutt SUPERB og vel verdt utgiftene, veldig varm å ha på og ser nå frem til å gå ut i rullestolen min. Vil absolutt anbefale til alle som vurderer å kjøpe en. Tusen takk ja.

Utmerket

-

Fantastisk parka, veldig behagelig og veldig varm. Stor størrelse, jeg anbefaler å kjøpe 1 størrelse mindre.

Nordfronten mcmurdo

-

Størrelsen var stor, og jeg måtte returnere forsendelsen godt

Stor

-

Fantastisk jakke, varm og behagelig. Jeg anbefaler å kjøpe 1 størrelse mindre enn den vanlige

Visst truffet

-

Å kjøpe hvilken som helst jakke nordover er en sikker suksess, mcmurdo var ikke noe unntak. Gode materialer og veldig behagelige, størrelsene er store, så jeg anbefaler å ta en størrelse mindre enn hva du vanligvis bruker. God service i vente.

Utmerket nordover

-

Flott pels, veldig god kvalitet, ideell for vinteren, super rask frakt, jeg anbefaler det 100%.

Stor

-

Ypperlig jakke. Kvalitativ, komfortabel og varm. Oppmerksomhetsstørrelse litt stor.

Produkt

-

Jakke er fantastisk og service er førsteklasses

Bra kjøp

-

Veldig bra jakke, hold deg varm og komfortabel

Beste pelsen jeg noensinne har kjøpt

-

Jeg skriver sjelden anmeldelser, men jeg elsker denne jakken. Den er perfekt for den superkulde og kutte nordøstvinden, komfortabel og stilig. Hvis jeg kunne gitt det flere stjerner, ville jeg gjort det. Hvis du diskuterer å kjøpe denne jakken, så tenk ikke lenger, og kjøp den, vil du ikke bli skuffet. Det eneste som kan gjøre det bedre er hvis det var vanntett.

Produkt originalt og levert som forventet

-

Produktet er originalt og ble levert til meg etter ca 5 dager som forventet, kvaliteten på jakken er veldig god. Du ser veldig tykt polstret ut i det, og du bør absolutt velge en størrelse mindre i størrelse.

Tnf parka mcmurdo

-

Fantastisk jakke! Kvalitetsvarer - fornuftig pris! Levering til Russland om 13 dager. Kjøpsprosessen er enkel, gjennomsiktig og pålitelig. Godt gjort TradeINN !!!

Mcmurdo parka nordover

-

Fremragende plagg, hold kroppstemperaturen din, varm, jeg må prøve den fremdeles ved temperaturer rundt 0 eller under 0, men jeg tror at med en termisk under og litt polar vil jeg gå så rikt. Meget god kvalitet, pris og service.

Mcmurdo parka

-

Utmerket kvalitet på McMurdo Parka. Stoffet føles mykt og veldig behagelig. Glidelåsene og knappene ble også laget perfekt.

Nordfronten

-

Jakke ild anbefaler jeg alle. Det viktigste er at jeg er veldig varm i den

Alt perfekt

-

God pris, god service, god service, godt materiale og en veldig enkel og intuitiv shoppingprosess. Sannheten som er veldig fornøyd med produktet, i tre dager allerede hjemme. Thanks !!!

Parka murado mot nord

-

God morgen. Rask levering, Qality produkt, For størrelsen jeg valgte fra L, valgte jeg vanligvis XL parka størrelse stor.

Flott produkt

-

Flott produkt. Størrelsen er perfekt i henhold til selgerens anvisninger. Kom raskt. God pris

God service bra produkt veldig stor størrelse. returnert.

-

Tjenesten var utmerket. Produktet av god kvalitet. Synd at jeg måtte returnere den, kjøpte jeg en størrelse S, men det viste seg å være veldig stor. Jeg bruker vanligvis størrelse S eller M. Jeg anbefaler å bestille en eller to størrelser mindre. Dette bør nevnes i produktbeskrivelsen.

Mcmurdo 1 eller mcmurdo 2?

-

Hei, kan du spesifisere om det er versjonen McMurdo 1 eller McMurdo 2? takk

våre eksperter svarer

Bonjour Fabien,

Nei, du trenger ikke McMurdo. 2. Du er en av de mest etterspurte på McMurdo 2, og du er en av de mest etterspurte danserne på magasinet.

Merci pour tout.

Nordsiden mcmurdo parka

-

Utmerket !! ... fantastisk pris! .. høy kvalitet !! God service! Takk skal du ha

Er de originale ???

-

Hei jeg ønsket å vite om strøkene er originale northface ??

våre eksperter svarer

Hei, alle produkter på vår nettside er helt originale, takk. Med vennlig hilsen

Enkle kjøp

-

enkelt kjøp og rask levering, super priser

Kanon tjeneste

-

Hei kjøpte en fin jakke og ja helt lever opp til forventningene og salg og levering som 100% service

Fornøyd

-

Jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp på trekking.com rask levering produkt å leve opp til mine forventninger jeg anbefaler ...

Fantastisk !!

-

Stor jakke, kom svært raskt med en uslåelig pris !!! Jeg anbefaler denne siden!

Satisafait

-

Levering av tilfredsstillende produkt. Den parka er veldig varmt, den har mange praktiske lommer. Men hensyn til størrelse, ta en til to størrelser mindre (det størrelse large). Også glidelåsen virker billig. Likevel anbefaler jeg dette produktet til å ha en varm høst!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up