up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry

Superdry New Rookie Down Parka

plus
  • Play videoSuperdry New Rookie Down Parka

Superdry New Rookie Down Parka

Produktbeskrivelse Superdry New Rookie Down Parka

Superdry Rookie Down Parka-jakke for menn. Hold kulden ute denne sesongen i Rookie Down Parka, fylt med en 80/20 premium andedunfylling og en middels fyllingseffekt, det er et viktig element for jakkesamlingen din. Jakken har justerbar hette med elastisk snor, avtakbar fuskepels, glidelås og knappelukking, fire lommer foran og en innerlomme. Rookie Down Parka er utstyrt med et Superdry-logomerking på den ene ermet og vil gjøre den perfekte vinteren varmere denne sesongen.

Superdry er sertifisert av Responsible Down Standard for å bekrefte at våre dunfylte produkter er hentet for å sikre dyrevelferd.


Spesifikasjoner:

Fôr: 100% nylon
Polstring: Dun 80%, Fjær 20%
Materiale: Polyester 82%, Bomull 18%
Imitert pelsverk: Modakryl 57%, Akryl 35%, Polyester 8%


Omsorg:

Vask: Maskinvask kald (30 ° c)
Blekemiddel: Ikke blekemiddel
Tørr: Ikke tørketrommel
Strykejern: Ikke stryke
Renseri: Ikke renserEr du interessert i Superdry New Rookie Down Parka? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos dressinn. Her kan du finne all informasjon om Superdry New Rookie Down Parka. er en av de beste mote merkene som designer eksklusive Herreklær artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up