up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry

Superdry Everest Parka

plus
  • Play videoSuperdry Everest Parka

Superdry Everest Parka

Produktbeskrivelse Superdry Everest ParkaDen nye EVEREST PARKA parkajakken er designet for å gi beskyttelse på regnfulle og kalde dager. Dens konstruksjon med stoffer som polyester, nylon og elastan gir bedre beskyttelse mot vind, regn og hjelper deg med å opprettholde kroppsvarmen mye lenger.

Den er en pustende jakke og hjelper deg å holde deg kult. Den har full glidelås foran med en beskyttende klaff for knapp. Den har to diagonale brystlommer, to frontlommer med knappelås og en indre lomme. Har en behagelig hette med avtagbar syntetisk dekor.
Superdry Everest Parka for kvinner. Oppdater undertøyet ditt denne sesongen med denne parkaen med en avtakbar imitert pelspynt og avtakbar glidelås og hette i fleece. Har også tre åpne lommer, to knappelommer, en justerbar snor i midjen skjult på innsiden og snøring i kanten. Komplett med glidelås og knapp, ribbestrikkede mansjetter og en applikert Superdry-logo på en erme.


Spesifikasjoner:

Hettefôr: Polyester 100%
Fôr: 100% nylon
Polstring: Polyester 100%
Skall: Nylon 100%
Rib: Polyester 98%, Elastan 2%
Imitert pelsverk: Modakryl 43%, Akryl 42%, Polyester 15%


Omsorg:

Vask: Maskinvask mild eller delikat
Blekemiddel: Ikke blekemiddel
Tørr: Ikke tørketrommel
Strykejern: Ikke stryke
Renseri: Ikke tørrrens


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen mote utstyr, oppdag dressinn. Som Superdry autorisert forhandler har alle våre mote produkter full produsentgaranti av Superdry. Velg en av våre Dameklær kategorier og oppdag utvalget av Dameklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up