up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry

Superdry Borg Full Zip Sweatshirt

plus
  • Play videoSuperdry Borg Full Zip Sweatshirt

Superdry Borg Full Zip Sweatshirt

Produktbeskrivelse Superdry Borg Full Zip Sweatshirt

Superdry koffert med dobbelt koffert for menn laget av økologisk bomull. Disse komfortable boksere har elastisk linning og er ferdig med Superdry-merkevare over linningen. Laget av bomull dyrket med økologiske landbruksmetoder som minimerer vannforbruket og eliminerer plantevernmidler, som maksimerer jordhelsen og bondenes levebrød.


Spesifikasjoner:

Materiale: 5% elastan, 95% økologisk bomull


Rengjøring og stell:

Vask: maskinvask kaldt (30 ° C)Superdry Borg Full Zip Sweatshirt er det perfekte produktet for å nå dine mote mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Hettgenser produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Dameklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på dressinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Superdry som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up