`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shiseido

Shiseido Full Lash Serum 6ml

  • Shiseido Full Lash Serum 6ml
  • Shiseido Full Lash Serum 6ml

Shiseido Full Lash Serum 6ml

Produktbeskrivelse Shiseido Full Lash Serum 6ml

BESKRIVELSE

For å se mer tykke og buske vipper og øyenbryn.

Dette er et høyeffektiv serum med en sofistikert teknologi for å se lange og tykke øyenvipper av elegant utseende og øyenbrynene synlig tett. Dette produktet har en kraftig fuktighetsgivende formel som forhindrer at øyevipper og øyenbryn ser ut skarpe, korte og med lite volum. Øyevipper og penner ser travlere, sunnere og mer voluminøse ut med et blikk av glans.

Tykkere vipper:

80% etter 16 uker *

65% etter 8 uker *

Tykkere øyevipper:

79% etter 16 uker *

65% etter 8 uker *

Synlig mer vakre øyenvipper:

84% etter 16 uker *

71% etter 8 uker *

HVORDAN Å BRUKE

Den har en fløyelsaktig teksturert applikatorspiss som lett når områdene mellom lashene og lash linjen. Bruk produktet om morgenen og om natten etter behandlingen.

ESSENTIAL KOMPONENTER

Arginin hjelper til med å gjenopprette tilstanden av øyevipper og øyenbrynhår.

SE DEN FULLSTE LISTE OVER INGREDIENSER

INGREDIENSER: vann (AQUA / EAU), DIPROPYLENGLICOL, GLICOL butylen, sorbitol,, polyvinylacetat, glyserin, karbomer, fenoksyetanol, ETHYLEXILGLYCERIN, metylparaben, polyvinylacetat, kaliumhydroksyd, arginin, xantangummi, ZIZYPHUS fruktekstrakt jujuba, SIMETICONA, EDTA TRISÓDICO, TOCOFEROL


Kjøp din Shiseido Full Lash Serum 6ml til den laveste prisen! I vår nettbutikk for mote, dressinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Sminke til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Shiseido Full Lash Serum 6ml. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår mote katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Shiseido Full Lash Serum 6ml

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk