`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sebago

Sebago Askook JIB

Sebago Askook JIB

  • Sebago Askook JIB
  • Sebago Askook JIB
  • Sebago Askook JIB
  • Sebago Askook JIB

Sebago Askook JIB

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Sebago Askook JIB

Disse friluftsmørene ble skapt etter den klassiske designen som er bevart i de historiske Sebago-arkivene, og er sydd hånd med det beste håndverket.
De er laget av myk semsket skinn i forskjellige fargekombinasjoner, og har lærsåle og strukturert antislip gummi yttersåler for stabilt grep med dekorativ lærdetalj.
Klassisk Sebago vevet etikett.
Askook-mokene tar thair-navnet fra det algonquianske indianerordet for 'slange ', et dyr hellig for denne stolte nordamerikanske stammen.


Oppdag det store utvalget av mote produkter fra Sebago som vi har på lager til de beste prisene. Hos dressinn, din nett mote butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Sebago Askook JIB fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Sebago Askook JIB

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk