`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rip curl

Rip curl Love N Surf Tri Top

Rip curl Love N Surf Tri Top

  • Rip curl Love N Surf Tri Top
  • Rip curl Love N Surf Tri Top
  • Rip curl Love N Surf Tri Top

Rip Curl Love N Surf Tri Top

Produktbeskrivelse Rip curl Love N Surf Tri Top

Perfekt for å ta en pause og dra til paradis til de hvite sandstrendene i Waikiki! Et stykke kvinner, innkapslet elegansen til å bo på øya! Denne delen har tynne justerbare stropper. Fra MyBikini-kolleksjonen fra Rip Curl passer denne badedrakten til alle former for byste takket være støtten under brystet. Still in Paradise i ett stykke har også avtagbar polstring som passer til din form. Dette designet gir en slank, feminin og sporty silhuett. Laget av Xtra life mikrofiber, ble dette stykket unnfanget på det vakreste surfestedet i verden, og har den ekstra bonusen å være rask tørr. Den perfekte følgesvenn for svømming eller surfing i full komfort. Dette stykket har en vintage blomstertrykk i gule og svarte nyanser og grenser til en skinnende kant, og tilbyr elegant Vahiné-stil, rett ut av en polynesisk lagune.


Funksjoner:

God dekning
Lett støtte
Trykt mikrofiber XTRALIFE
Justerbare stropper
Avtakbar polstring
Piping i skinnende tekstil med logo


Spesifikasjoner:

Sammensetning: 85% polyamid 15% elastanAkkurat nå er produktet Rip curl Love N Surf Tri Top på lager hos dressinn. Finn ut hvilken andre mote produkter merketRip curl har i din nett mote butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Badetøy modeller. På dressinn lager vi de nyeste stiler og design av Dameklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne mote artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Rip curl Love N Surf Tri Top

Badedrakter
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk