`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rip curl

Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster
  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster
  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Rip Curl Love N Surf Luxe Hipster

Produktbeskrivelse Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

For fans av bandeau-toppen! den fremdeles i paradis bikinitoppen er ultra feminin og veldig praktisk. i midten av denne bandeau-toppen er en metallisk u-formet funksjon, litt stilig og praktisk detalj. ringen gir denne lille toppen utmerket støtte, og inkluderer avtagbare puter. en avtakbar stropp binder også rundt halsen, praktisk for dykking i havet eller bassenget og lett å fjerne for å sikre at brunfargen din forblir strekfri. krokfeste bak. laget av xtra life mikrofiber, motstandsdyktig mot de harde effektene av salt og klor. det eksotiske trykket i paradis er en blanding av tropiske blomster og løvverk kombinert med mini geometriske motiver. kommer i valg av svart eller gult design. denne rip curl bikini-toppen med bandeau-design er en del av bikini rip curl-kolleksjonen der alle modellene i serien er skapt for å blande og matche.I tillegg Rip curl i Love N Surf Luxe Hipster kategorien Dameklær fra din nett mote butikk kan du finne andre produkter relatert med Badetøy. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Rip curl hos dressinn vil du finne et stort variasjon av mote produkter som også kan interessere deg. Rip curl er fokusert på innovasjon og forbedre mote opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Badedrakter
Bikinideler
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk