`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Puma

Puma Minicats Prime Set

Puma Minicats Prime Set

  • Puma Minicats Prime Set
  • Puma Minicats Prime Set
  • Puma Minicats Prime Set

Puma Minicats Prime Set

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Minicats Prime Set

La minicaten hoppe på moten med vårt Minicats Prime Set, med flere passformer for ypperlig komfort og koselig frottéhåndklemateriale for en følelse de vil elske.

Øverst: Vanlig passform Ribbesetningsnakke Knappspjeld i skuldersøm for enkel inn og ut for størrelse 62 86 Grafisk over hele PUMA Wordmark-trykk AOP-advarsel: Produkt med alt trykt grafikk stemmer kanskje ikke helt like med bildene Arkiv No.1 Logo gummitrykk på midtkiste Bomull og polyester

Shorts: Vanlig passform Elastisk linning med innvendig snor for tilpasset komfort Jersey-binding langs benåpningen Archive No.1 Logo brodering på venstre hofte Koselig terry towelling materiale Bomull og polyester


Funksjoner:

BCI: PUMA samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsbruk globalt


Omsorg:

Bruk vaskemiddel til farger
Vask og stryke inni
Vask med lignende farger
Ikke renseri


Puma Minicats Prime Set er det perfekte produktet for å nå dine mote mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Tracksuits produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Gutteklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på dressinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Puma som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Puma Minicats Prime Set

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk