`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Puma

Puma Anzarun Lite Bold

Puma Anzarun Lite Bold

  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold

Puma Anzarun Lite Bold

Produktbeskrivelse Puma Anzarun Lite Bold

Etablering av Anzarun som en varig samtidskjørende franchise, Anzarun Lite er vår strakte iterasjon av Anzarun Lite. Denne skoen har Anzarun-DNA, en øvre mesh-base som en EVA-unisole, og gir et rent utseende perfekt ved enhver anledning. Foruten den sanne arven PUMA-form stripe og kattemerke på hælbåndet, gir det elastiske båndet med en 3D-trykt PUMA-ordlyd nyhet og spenning. SoftFoam + sokkekledning gir overlegen demping og optimal komfort for hvert trinn på dagen.


spesifikasjoner:

Mellomsåle: imeva
Yttersåle: eva
Øvre: netting

Oppdag alle Herresko produkter som du kan finne hos dressinn som Puma Anzarun Lite Bold. Kjøp nå Puma Anzarun Lite Bold og spar mye penger på Sneakers produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Puma vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Puma Anzarun Lite Bold og andre sporter i vår mote butikk? Takket være dressinn kan du nå se et enormt utvalg av Herresko artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Puma Anzarun Lite Bold

Sneakers
Skobredde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig pen

-

God valuta for pengene. Veldig hyggelig, men de blir veldig skitne.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk