up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Parfymer

Parfymer mote

Handle på vårt enorme utvalg av Parfymer. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt mote utstyr i dressinn.

Merkevarer av Parfymer

Utvalgte produkter av Parfymer

Hvor ofte bytter du parfyme du bruker?

Kvinnelige parfymer
Kvinner elsker å prøve forskjellige parfymer mer enn menn. Imidlertid er det noen faktorer du må vurdere når du bruker parfymer;

Går det med antrekket?
Kvinner tar parfymer som tilbehør som må matche antrekket. Parfymen eller duften du bruker, kommuniserer følelsene dine og gjenspeiler hvordan du føler deg på en morsom måte for å fremheve utseendet ditt. Dufter spiller også en nøkkelrolle for å endre humøret. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel og Pepe Jeans er de mest kjente merkene for kvinnelige parfymer.

Hvilken tid på året er det?
I likhet med fargene, mønstrene og stoffet vi velger etter været, fungerer dufter bedre i forskjellige sesonger. For eksempel er lette blomsterdufter ideelle å ha på seg hjemme om våren og sommersesongen, mens sterke og krydrede dufter pleier å være mer passende for en koselig vinternatt. Fet parfyme er best for spesielle arrangementer og kvelder.

Mannlige parfymer
Å bytte parfyme bare for å prøve noen nye dufter og dufter er ikke en dårlig idé. Selv din favoritt parfyme duft blir ho hum etter en stund. Vi har alle noen forskjellige parfymer i vår forfengelighet.
For mange menn er parfyme en kunst, og de har hundrevis av parfymer i samlingen. Bruker de imidlertid alle parfymer? Dette fører til spørsmålet: bør du bytte parfymer du bruker, og hvis ja, hvor ofte bør du gjøre det.
Sannheten er at det ikke er noen harde regler for hvor ofte du skal bytte parfyme. Noen menn velger en parfyme de liker å ha på seg hele livet.
På den annen side er det mennesker som skifter parfyme like ofte som de bytter klær. Derfor er det et spørsmål om personlig preferanse. Dolce and Gabbana , Calvin Klein , Dior og Desigual tilbyr den beste samlingen av mannlige parfymer.

clouse menu Lukk