up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley
360

Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert

plus
  • 360Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert
  • Play videoOakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert
  • Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert

Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert

Spesifikasjoner:


Lens Shape Standard

Frame Color Pusset Sort

Lens Color Jade Iridium

Fit StandardTeknologi:


Plutonite Lens:

En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.


Impact Protection:

Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.


UV beskyttelse:

Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort

100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.


Tre Point Fit:

En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.


O Matter:

En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.


Iridium:

Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.


Er du interessert i Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert? For øyeblikket er produktene på lager hos dressinn, din nett mote butkk. Hos dressinn vil du finne flere mote produkter fra merket Oakley. Ikke vent lenger og nyt fra Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert bare bare noen få klikk. Oppdag dressinn sitt brede utvalg av mote støtter nå.

Spesifikasjoner Oakley Solbriller Two Face Covert Collection Prizm Polarisert

Linsetype
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up