`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Icon Backpack

  • Oakley Icon Backpack
  • Oakley Icon Backpack

Oakley Icon Backpack

Produktbeskrivelse Oakley Icon Backpack

Fra å navigere i den urbane pendelen til å vandre i favorittløypa, yter Icon Backpack glimrende. Tøft Cordura®-stoff og et slitesterkt, gummiert bunnpanel med høy tetthet gir beskyttelse mot elementene, mens fem utvendige glidelåslommer og borrelås på sidene hjelper til med å holde giret i nærheten. Et romslig interiør med lommer med åpne paneler, et ergonomisk håndtak og polstrede, justerbare skulderstropper kombinerer for å gjøre denne ryggsekken både komfortabel og svært funksjonell.

spesifikasjoner:

93% Nylon

7% PVC


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett mote butikk. Kjøp Oakley Icon Backpack med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende mote produkter i Kofferter kategorien som kan supplere din bestilling, dressinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Oakley Icon Backpack

Skjønn
Alder
Type bag
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk