`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Icon Backpack

  • Oakley Icon Backpack
  • Oakley Icon Backpack

Oakley Icon Backpack

Produktbeskrivelse Oakley Icon Backpack

Fra å navigere i den urbane pendelen til å vandre i favorittløypa, yter Icon Backpack glimrende. Tøft Cordura®-stoff og et slitesterkt, gummiert bunnpanel med høy tetthet gir beskyttelse mot elementene, mens fem utvendige glidelåslommer og borrelås på sidene hjelper til med å holde giret i nærheten. Et romslig interiør med lommer med åpne paneler, et ergonomisk håndtak og polstrede, justerbare skulderstropper kombinerer for å gjøre denne ryggsekken både komfortabel og svært funksjonell.

spesifikasjoner:

93% Nylon

7% PVC


Oakley Icon Backpack har den offesielle garantien fra merket Oakley. Handling i vår nett mote butikk vil du ha Oakley Icon Backpack hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 163.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Oakley Icon Backpack

Skjønn
Alder
Kapasitet
Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk