`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Crosshair

Oakley Crosshair

Oakley Crosshair

  • Oakley Crosshair
  • Oakley Crosshair
  • Oakley Crosshair
  • Oakley Crosshair
  • Oakley Crosshair

Oakley Crosshair

Produktbeskrivelse Oakley Crosshair

Denne flashback flyter med væske konturer som setter en frisk vri på en klassisk dråpeform. Skulpturelle detaljering legger ned skillet i en holdbar ramme av lette C-5 legering, og Crosshair bærer Unobtainium komponenter for å holde grepet på komfort. Dette er hvordan en svunnen treffer forkant av stilen, og vintage smaken er krydret med førsteklasses optisk teknologi.


Metallrammer med teardrop linser er hevdvunne design. Da vi laget Crosshair, vi respektert klassikerne, men lagt til mer enn noen få moderne nyvinninger i ytelse, komfort og beskyttelse. Vi begynte med C-5, en legering av fem metallforbindelser som teamet opp for å optimalisere holdbarhet samtidig minimere vekten. Da vi la våre artister kuttet løs. Resultatet er moderne detaljer som skiller denne rammen fra hverandre mens betalende hyllest til ikoniske stil.


En raket-back konturen av 8.75-base glasskrumning åpner periferien. Med den patenterte innovasjonen High Definition Optics (HDO), er denne visningen sylskarp - hele veien over linsen kontur. Du kan få valg Iridium linsebelegg som balanse lysgjennomgang, og selv vår premium HDPolarized linser er tilgjengelig for Crosshair. Vi gjør dem med en prosess som oppnår verdens beste polariserte optikken, og en titt denne originale fortjener ikke mindre.


Alle glassene er laget av ren PLUTONITE for å filtrere ut alle skadelige ray himmelen kaste ned, inkludert UVA, UVB og UVC. Oakley Autentiske Styrkeglass er tilgjengelig for Crosshair. Se din optiker om resept Range og premie alternativer.Funksjoner:


- Polariserte glass alternativer. Redusert gjenskinn via teknologi som produserer de beste polariserte glassene på planeten


- Optimalisert synsvinkel og sidebeskyttelse mot sol, vind og støt via 8.75-base glasskrumning


- UV-beskyttelse med PLUTONITE glass som filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm


- Redusert gjenskinn og balansert lys-gjennomstrømning med valgfrie Iridium linsebelegg


- Oppfyller optiske og konsekvenskrav basert på ANSI Z80.3 standardene


- Tilgjengelig med Oakley Autentiske Styrkeglass


- Holdbarhet og komfort hele dagen av ultra-lette C-5 legering


- Komfort og ytelse med Trepunkts Passform som holder brillene i presis optisk posisjon


- Patentert Unobtainium earsocks og nye luftfylt silisium nosepads


- metallikon


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett mote butikk. Kjøp Oakley Crosshair med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende mote produkter i Menn tilbehør kategorien som kan supplere din bestilling, dressinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Oakley Crosshair

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk