`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lancome

Lancome Tresor La Nuit 75ml

  • Lancome Tresor La Nuit 75ml
  • Lancome Tresor La Nuit 75ml

Lancome Tresor La Nuit 75ml

Produktbeskrivelse Lancome Tresor La Nuit 75ml

Oppdag La Nuit Trésor, en sultry, smoldering parfyme for kvinner med notater av frisk bringebær, røkelse og vanilje, med et fortryllende hjerte av Black Rose essence. Denne nye duften er Lancômes første "Gourmand Woody Floriental" parfyme, en duft av lidenskapelig kjærlighet som fremvist i den nye annonsen med den vakre Penelope Cruz.Denne rike og utsøkte kvinners parfyme ble laget av to mesterparfumere som kombinerte sitt håndverk for å skape La Nuit Trésor Eau de Parfum. Begynnelsen med en skarp deilig bringebær har notene til en Damascena-rose blitt forbedret for å gi duften en dyp og mystisk duft. Vanilje, vokst på kronbladene til en orkidé i Tahiti, gir duften et sollys og strålende notat.

Liker du Lancome Tresor La Nuit 75ml? Gå inn på vår mote seksjon og oppdage et stort utvalg av Parfymer produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at mote produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Parfymer finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Lancome Tresor La Nuit 75ml

typer parfymer
Kapasitet

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Autentisk?

-

Hei. Er alle duftene autentiske?

våre eksperter svarer

Hei, alle produkter på vår nettside er helt originale, takk. Med vennlig hilsen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk