up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lancome

Lancome Tresor La Nuit 75ml

plus
  • Play videoLancome Tresor La Nuit 75ml
  • Lancome Tresor La Nuit 75ml

Lancome Tresor La Nuit 75ml

Produktbeskrivelse Lancome Tresor La Nuit 75ml

Oppdag La Nuit Trésor, en sultry, smoldering parfyme for kvinner med notater av frisk bringebær, røkelse og vanilje, med et fortryllende hjerte av Black Rose essence. Denne nye duften er Lancômes første "Gourmand Woody Floriental" parfyme, en duft av lidenskapelig kjærlighet som fremvist i den nye annonsen med den vakre Penelope Cruz.Denne rike og utsøkte kvinners parfyme ble laget av to mesterparfumere som kombinerte sitt håndverk for å skape La Nuit Trésor Eau de Parfum. Begynnelsen med en skarp deilig bringebær har notene til en Damascena-rose blitt forbedret for å gi duften en dyp og mystisk duft. Vanilje, vokst på kronbladene til en orkidé i Tahiti, gir duften et sollys og strålende notat.

Ikke vent lenger og kjøp Lancome Tresor La Nuit 75ml. For annen informasjon om egenskapene til Lancome Tresor La Nuit 75ml kan du komme i kontakt med dressinn gjennom vår kontakt side. dressinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Parfymer for mote og annen fritidsaktivitet . Vår Parfymer vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Dameparfymer artikler.

Spesifikasjoner Lancome Tresor La Nuit 75ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Autentisk?

-

Hei. Er alle duftene autentiske?

våre eksperter svarer

Hei, alle produkter på vår nettside er helt originale, takk. Med vennlig hilsen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up