up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lancome

Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml

plus
  • Play videoLancome Tresor Eau De Parfum 50ml
  • Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml

Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml

Produktbeskrivelse Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml

Kjærlighet. Romanse. Eleganse. TRÉSOR er for en kvinne som forstår at tiden er verdifull og øyeblikkene i denne raske verden skal bli verdsatt. Fordi kjærlighet er en skatt, og TRÉSOR fremkaller den følelsen av evig kjærlighet, gjør det henne så strålende og verdifull som duften hun bærer. Elegansen av rose, mugent og lilla og gnisten av fersken og aprikosblomstrer er bare noen få notater som definerer denne lysende duften.

Ønsker du og kjøpe Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Dameparfymer hos nett mote butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste mote produkter, som er tilpasset dine behov på dressinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Parfymer tilbud.

Spesifikasjoner Lancome Tresor Eau De Parfum 50ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up