`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kanebo

Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml

  • Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml
  • Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml

Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml

Produktbeskrivelse Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml

Kanebo Sensai Ultimate Cream 40 ml.

SENSAI har gjennomført forskning på naturlig DNA-reparasjonsmekanisme siden 1999. SENSAI har inspirert av de siste resultatene, og har utviklet den naturlige ingrediensen Sakura Eternal Complex, som kommer fra kirsebærblomsten. Innenfor ULTIMATE fungerer vår høyeste anti-aldrende hudpleie serie, Sakura Eternal Complex i harmoni med Koishimaru Silk Ex, for å levere fast, feilfri hud og en ungdommelig lysende glød.

The Cream

En utsøkt rik krem som smelter over huden for en hudfarge som lyser fra innsiden. Med Sakura Evig Kompleks for å aktivere hudens vitalitet.

Påfør morgen og kveld etter lotion.


Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett mote butikken kan du finne Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml relaterte produkter. Vårt utvalg av Spesifikke behandlinger produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Kanebo Sensai Ultimate Cream 40ml

Skjønn
Type of skin
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk