up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Hygiene

Hygiene mote

Handle på vårt enorme utvalg av Hygiene. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt mote utstyr i dressinn.

Merkevarer av Hygiene

Utvalgte produkter av Hygiene

Hvordan holde god hygiene for hår og kropp?

Her er noen tilbehør for god hygiene som følger:

Kropp

Kroppsvask: Antibakteriell kroppsvask er effektiv for å eliminere bakterier mens du renser støv, overflødig olje, lukt, svette og sminke fra huden din.

Deodorant: Gjør kroppen din svettfri ved å bruke den direkte prosessen. Ikke tilstoppede underarmsporer. Reduser irritasjon i armhulen. Forbedret generell avgiftning av kroppen gjennom svette.

Hår

Sjampo: De fungerer som rensende eller skummende gjørere som fjerner forurensninger fra håret. Komponentene i sjampoen er laget for å være mer beroligende på håret og bevare hårets ytre deksel fra bunnen av.

Olje: Oljer kan hjelpe deg med å forbedre hårets kondisjon med en svært begrenset sjanse for bivirkninger til en rimelig prisgrense. De er også behagelige å påføre.

Intim hygiene

Intim vask: En intim vask er en suspensjon som hovedsakelig dannes for intimhygiene for kvinner . Det hjelper med å holde det beste pH nivået og trekker vaginal uro tilbake. Ved konstant bruk av vask vil du virke frisk og til og med redusere irritabilitet og støtende lukt.

Barbere

Barberkrem: Barberkrem brukes til barbering. Det danner et flatt lag av sikkerhet mellom barberhøvelen og huden, noe som sikrer mindre motstand og reduserer sjansen for rødhet, barbermaskinskader og ømhet, og færre kutt og merker. Barberkrem vil fukte huden din hvis den inneholder de riktige ingrediensene for jobben.

Du kan kjøpe produkter for kropps og hårhygiene fra merkene som Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Laconme, Yves Saint Laurent.

clouse menu Lukk