up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoHermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml
  • Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml
Hermes

Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

plus

Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Produktbeskrivelse Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Den glitrende friskheten av grapefrukt med nyanser av rosenblader.

Historien bak

"En bittersøt kologne: Frihet i tradisjon." Jean Claude Ellena

Med sin klassiske tilnærming som favoriserer livligheten og friskheten av sitrusfrukter, er Eau de Pamplemousse Rose karakteristisk for sin moderne skrivestil. Sitrus temaet for denne novellen, inkarnert av grapefrukt, tar ny glans når den kommer i kontakt med roser.

Samlingen Colognes gjenspeiler huset til Hermès 'levende kunst. Generøse, figurative uttrykk for enkle, glitrende fornøyelser, hver Hermès cologne er et olfaktorisk øyeblikksbilde.


Oppdag Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml på lager og til best pris. Besøk dressinn, din nettbutikk med mote utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up