`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hermes

Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

  • Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml
  • Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Produktbeskrivelse Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

Den glitrende friskheten av grapefrukt med nyanser av rosenblader.

Historien bak

"En bittersøt kologne: Frihet i tradisjon." Jean Claude Ellena

Med sin klassiske tilnærming som favoriserer livligheten og friskheten av sitrusfrukter, er Eau de Pamplemousse Rose karakteristisk for sin moderne skrivestil. Sitrus temaet for denne novellen, inkarnert av grapefrukt, tar ny glans når den kommer i kontakt med roser.

Samlingen Colognes gjenspeiler huset til Hermès 'levende kunst. Generøse, figurative uttrykk for enkle, glitrende fornøyelser, hver Hermès cologne er et olfaktorisk øyeblikksbilde.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen mote utstyr, oppdag dressinn. Som Hermes autorisert forhandler har alle våre mote produkter full produsentgaranti av Hermes. Velg en av våre Parfymer kategorier og oppdag utvalget av Parfymer produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Hermes Eau De Pamplemousse Rose 100ml

typer parfymer
Kapasitet

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk