up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoHermes Concentre D´Orange Verte 200ml
  • Hermes Concentre D´Orange Verte 200ml
Hermes

Hermes Concentre D´Orange Verte 200ml

plus

Hermes Concentre D´Orange Verte 200ml

Produktbeskrivelse Hermes Concentre D´Orange Verte 200ml

Hermes Eau D Orange Verte Intense Eau De Toilette 100 ml Unisex.

Friskhet opprettholdt av en eksplosjon av oransje, med en treaktig signatur.

Den grunnleggende kologne, opprettet av Françoise Caron i 1979 og inspirert av lukten av undervekst fuktig med morgendugg, har Eau d'orange verte siden hevdet seg som et Hermes-emblem, som står ut gjennom sin karakteristiske friskhet. Oppfattet som en eksplosjon av sitrusnotater, spiller oransje hoveddelen, støttet av zest og blader, sitron, mandarin, mynte og solbær. Duften avslører dens kompleksitet i en unik sillage sammensatt av eikemoss og patchouli.


I tillegg Hermes i Concentre D´Orange Verte 200ml kategorien Parfymer fra din nett mote butikk kan du finne andre produkter relatert med Herreparfymer. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Hermes hos dressinn vil du finne et stort variasjon av mote produkter som også kan interessere deg. Hermes er fokusert på innovasjon og forbedre mote opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Hermes Concentre D´Orange Verte 200ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up