`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hermes

Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml

  • Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml
  • Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml

Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml

Produktbeskrivelse Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml

Hermes Eau D Orange Verte Intense Eau De Toilette 100 ml Unisex.

Friskhet opprettholdt av en eksplosjon av oransje, med en treaktig signatur.

Den grunnleggende kologne, opprettet av Françoise Caron i 1979 og inspirert av lukten av undervekst fuktig med morgendugg, har Eau d'orange verte siden hevdet seg som et Hermes-emblem, som står ut gjennom sin karakteristiske friskhet. Oppfattet som en eksplosjon av sitrusnotater, spiller oransje hoveddelen, støttet av zest og blader, sitron, mandarin, mynte og solbær. Duften avslører dens kompleksitet i en unik sillage sammensatt av eikemoss og patchouli.


Kjenner du alle funksjonene til Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml? Hos dressinn velger vi mote artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Parfymer artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Herreparfymer kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Hermes er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av mote ekspertene!

Spesifikasjoner Hermes Concentre D´Orange Verte 100ml

typer parfymer
Kapasitet

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk