`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen Seven J

Helly hansen Seven J

Helly hansen Seven J

Helly hansen Seven J

  • Helly hansen Seven J
  • Helly hansen Seven J
  • Helly hansen Seven J
  • Helly hansen Seven J
  • Helly hansen Seven J
  • Helly hansen Seven J

Helly Hansen Seven J

Produktbeskrivelse Helly hansen Seven J

Jakke for camping og fotturer , ideell for utendørsaktiviteter, den pene og klassiske designen vil glede deg. Vanntettheten og vindtettbeskyttelsen gjør det lettere for deg å utføre aktivitetene dine.

Det er vannavstøtende og lar deg holde det under gode rengjøringsforhold på lengre tid. Den har et indre fôr som sammen med de forseglede sømmene gir større kroppskomfort.

Den har to lommer med glidelås på sidene, justerbare borrelås mansjetter. Det er et lett, slitesterkt og motstandsdyktig plagg. Den har hette med justerbare snorer og hakebeskyttelse


Stor grunnleggende damenes regnfrakk.


Helt vanntett med Helly Tech ® Protection, ble dette regnet jakke utviklet for vandring, sykling eller bare henge ut i vinterværet.Funksjoner:


- Helly Tech ® Protection


- 2ply konstruksjon


- Front storm klaff YKK glidelås foran


- En hånd hette justeringer


- Justerbare mansjetter


- DWR behandling


- Anti-gnage hake vakt


- Bottom hem Cinch ledningen


- YKK glidelås hånd lommer


- Fulltid hette


- Quick-dry mesh linerTeknologi:


For daglig bruk og moderate værforhold Helly Tech ® PROTECTION utstyr vil holde deg tørr, komfortabel og beskyttet.


Siden 1980 er Helly Tech ® stoffer har holdt friluftsentusiaster tørr og komfortabel ved å la kondens og svette flukt mens du holder regn, vind og snø ute. Helly Tech ® PROTECTION gear er fullt tapet, vanntett, vindtett og pustende.


Dra nytte av våre tilbud på Helly hansen Seven J. I vår nett mote butikk, hos dressinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste mote utstyret. Du kan også besøke andre mote kategorier og finne produkter av merket Helly hansen til den beste prisen.

Spesifikasjoner Helly hansen Seven J

Lukninger
Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Virkelig god kvalitet

-

Produktet er garantert Helly Hansen-kvalitet, perfekt passform og veldig behagelig å vedlikeholde, holder det tørt selv i den tøffeste stormen!

Kvalitet og god smak

-

Kvalitetspels og god smak. Leveringen var rask og effektiv. Veldig fornøyd.

Super!

-

Størrelsen passer perfekt, og leveransen var superrask selv i Corona-tider :) pakken var her innen 5 dager. Jeg kan bare si om kvaliteten på jakken at den er nøyaktig som på bildet. Kunne ikke teste den i regnet ennå

Liten størrelse

-

Det er veldig utstyrt, og størrelse S for eksempel, som er det jeg bruker, jeg var ekstremt liten. Jeg bruker alltid størrelsesmåleren, men i dette tilfellet måtte jeg returnere produktet. Og det er virkelig det som fungerer verste av alt. Siden du må betale for det og over, kan du ikke endre det, du må kjøpe igjen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk