`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging

Helly Hansen Rigging

Produktbeskrivelse Helly hansen Rigging

Rigging-jakken integrert med Helly Tech Protection-teknologien er et vanntett, vindtett og pustende plagg. Laget av to-lags stoff, med helt forseglede sømmer for å holde deg tørrere og fri for fuktighet i tider med mye regn.

Denne vanntette jakken er integrert med holdbar vannmotstandsbehandling og et raskt trekkfor som gir mer komfort. Rigging-jakken har elementer av den klassiske sjømanndesignen i et mykt bomullsstoff.

Vår klassiske verktøystil lang lengde uformell parka for menn var opprinnelig designet for sjømenn som trengte et toppfrakk for å gi varme og beskyttelse mens de forberedte seg seilbåt og venter mellom varmer på regattaer. Det er blitt brukt som et flott stykke for mer uformelt slitasje med sin signatur Helly Hansen design og god beskyttelse og helhetlig allsidighet. Full Helly Tech®-konstruksjonen holder deg tørr, og den avtagbare Primaloft® linerjakken gir ekstra varme og kan også brukes som en lysisoleringsjakke alene. En perfekt lang jakke for det stadig skiftende været i Norden og et flott stiluttrykk for det autentiske marineutseendet.

Egenskaper:

Helly Tech® Protection

Vanntett, vindtett og pustende

2 Stoffkonstruksjon

Helt søm forseglet

Varmebehandling (DWR)

Fôret for komfort

Rask tørr fôr


Helly hansen Rigging er et produkt som samsvarer til den Jakker kategorien innen Herreklær utvalget på din mote butikken, dressinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av dressinn. Hva er fordelene med Helly hansen Rigging? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for mote.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk