up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke poloskjorter er bedre for barn?

Poloskjorter

En poloskjorte er en slags skjorte inkludert en krage, et spalt nakkebånd med to eller tre knapper og en vilkårlig luftlomme. Poloskjorter er normalt korte ermer; de ble adoptert av polospillere. Poloskjorter for gutter kan også brukes som fritidsklær. Du kan kjøpe poloskjorter for gutter fra Timberland , Lacoste , Adidas , Tommy Hilfiger .

Tips for å velge Polo Shirt

1. Den bakre hemmen på din poloskjorte må ikke falle lavere enn baklommene på buksene eller jeansene. Den må ikke være høyere enn falden din og ikke dypere enn flere centimeter under beltelinjen.
2. Ermelengden på poloskjorteenden skal holde omtrent midt under bicepsen, og ikke strekke lengre enn to tredjedeler under armen over.
3. I alt må den ideelle poloskjorte passformen sikre at den ligger nær kroppen din.
4. Den må ligne montert, men ikke virke for tettsittende. Husk at jo finere formen er, jo mer hensynsfull passform, men du trenger ikke ha den stram hud heller.
5. Når det kommer til å velge din favoritt poloskjorte, er det viktig å sørge for at du velger riktig stoff. I dag tilberedes poloer i et mangfold av materialer fra polymerisert til naturlig materiale.
6. Stoffkomposisjon spiller også en rolle i valg av en poloskjorte. De mest kjente strikkedesignene for poloskjorter er strikk i pique og jersey.


clouse menu Lukk