`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Gstar

Gstar Strett Heel

  • Gstar Strett Heel
  • Gstar Strett Heel

Gstar Strett Heel

Produktbeskrivelse Gstar Strett Heel

Strett Heel Boot er en delikat, men kraftig tolkning av en hælstøvel med moderne etterbehandling med Strett-linjer i båndet. Den skarpe formen skaper et sterkt utseende. Den lette strikkede overdelen gjør dette til den perfekte sommerhælstøvelen med en utpreget glidelås i metall.


Trekk:

Ankel høyde
Stiletto hæl
Glidelås lukking
Hælhøyde: Høy (8 10 cm)
Disse skoene må bestilles en størrelse større


Spesifikasjoner:

Øvre: tekstil
Fôr og innleggssåle: Tekstil
Yttersåle: Gummi
Oppdag alle Damesko produkter som du kan finne hos dressinn som Gstar Strett Heel. Kjøp nå Gstar Strett Heel og spar mye penger på Støvler og sokker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Gstar vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Gstar Strett Heel og andre sporter i vår mote butikk? Takket være dressinn kan du nå se et enormt utvalg av Damesko artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Gstar Strett Heel

Høyde støvler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk