up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fjällräven
360

Fjällräven Ryggsekk Kånken

plus
  • 360Fjällräven Ryggsekk Kånken
  • Play videoFjällräven Ryggsekk Kånken
  • Fjällräven Ryggsekk Kånken

Fjällräven Ryggsekk Kånken

Produktbeskrivelse Fjällräven Ryggsekk Kånken

Klassisk Kånken-ryggsekk i slitesterkt Vinylon-stoff med glidelås som åpner hele hovedrommet. Avtakbar sittepute, liten frontlomme, enkle skulderstropper og håndtak øverst.

Rette rygg er lykkelige rygg! Kånken ble opprettet helt tilbake i 1978 for å forhindre ryggproblemer blant svenske skolebarn og ble raskt et vanlig syn på førskoler og naturskoler over hele landet. I dag, 35 år senere, har Kånken rettet millioner av rygger over hele kloden og har blitt en av Fjällrävens mest elskede produkter. Denne klassiske ryggsekken er like velegnet for reiser til og fra skole eller jobb, som for trekking og reiser. Materialet er slitesterkt, lett Vinylon F-stoff som tåler smuss og fuktighet. Det romslige hovedrommet har en stor åpning med glidelås, noe som gjør det enkelt å pakke og pakke ut. Den har to flate sidelommer og en glidelåslomme foran, perfekt for de bitene og bobbene du vil ha like ved hånden. Den medfølgende seteputen av PE-skum er lagret i den indre baklommen der den forhindrer at innholdet i ryggsekken stikker mot ryggen - og er alltid innen rekkevidde når du trenger å ta en pause og sette deg ned, uansett hvor du er. Bæresystemet er enkelt, men praktisk og består av håndtak på toppen og slanke, justerbare skulderstropper. Logoen foran er reflekterende. Den har også en adresseetikett inne i hovedrommet.


Produktfunksjoner:

Populær ryggsekk i slitesterkt Vinylon F-stoff.
Bæres som en ryggsekk eller en veske via konvertible stropper.
Avtakbart setepute, reflektor i logo.
Navn og adresseetikett på innsiden av pakken.


Spesifikasjoner:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Høyde: 38 cm
Bredde: 27 cm
Dybde: 13 cm
Volum: 16 l
Bæreveske for bærbar PC: Ja
Vekt: 300 g
Kjønn: Unisex
Miljøinformasjon: Fluorkarbonfri impregnering


Pleieinstruksjoner:

Ytterligere pleieinstruksjoner: myk børste og lunkent vannKjenner du alle de egenskaper som gjør Fjällräven Ryggsekk Kånken unik. Hvis du er interessert i Fjällräven Ryggsekk Kånken bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk dressinn. Vår omfattende Ryggsekker kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte mote aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et dressinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Fjällräven Ryggsekk Kånken

Farge
Kapasitet
Alder
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up