up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fjällräven

Fjällräven Ryggsekk Kånken Mini

plus
  • Play videoFjällräven Ryggsekk Kånken Mini
  • Fjällräven Ryggsekk Kånken Mini

Fjällräven Ryggsekk Kånken Mini

Produktbeskrivelse Fjällräven Ryggsekk Kånken Mini

En nedskalert versjon av Kånken-ryggsekken med lange skulderstropper som kan justeres for å passe både barn og voksne. Liten frontlomme, avtakbar setepute og en reflekterende logo.

Kånken ble opprettet i 1978 for å forhindre ryggproblemer blant svenske skolebarn og har siden den gang blitt et av Fjällrävens mest verdsatte produkter. Mini-versjonen passer både for små barn og for voksne voksne som leter etter en liten ryggsekk. Den er perfekt for å ta med seg skift av klær til førskolen eller maten på en utflukt, og som en smart hverdagspose til bøker, vannflasker, frukt og mer. Skulderstroppene er lange og justerbare og passer til både små og store rygg. De kan festes med en lås slik at de ikke er i veien når de er tettest. Materialet er slitesterkt, lett Vinylon F-stoff som tåler smuss og fuktighet. Hovedrommet har en stor åpning med glidelås, noe som gjør det enkelt å pakke og pakke ut. To flate sidelommer og glidelås foran. Den medfølgende seteputen av PE-skum er lagret i den indre baklommen og forhindrer også at innholdet i hovedrommet stikker mot ryggen. Håndtak på toppen og slanke, justerbare skulderstropper. Logoen foran er reflekterende. Den har også en adresseetikett inne i hovedrommet.


Produktfunksjoner:

Populær ryggsekk i slitesterkt Vinylon F-stoff.
Bæres som en ryggsekk eller en veske via konvertible stropper.
Avtakbart setepute, reflektor i logo.
Navn og adresseetikett på innsiden av pakken
Rask tørking
Vanntett


Spesifikasjon:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Høyde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Volum: 7 l
Vekt: 220 g


Pleieinstruksjoner:

Ytterligere pleieinstruksjoner: myk børste og lunkent vann


I tillegg Fjällräven i Ryggsekk Kånken Mini kategorien Kofferter fra din nett mote butikk kan du finne andre produkter relatert med Ryggsekker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Fjällräven hos dressinn vil du finne et stort variasjon av mote produkter som også kan interessere deg. Fjällräven er fokusert på innovasjon og forbedre mote opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Fjällräven Ryggsekk Kånken Mini

Farge
Kapasitet
Alder
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fin farge

-

Klassisk modell i veldig fin farge.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up