`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etnies

Etnies Barge Ls

  • Etnies Barge Ls
  • Etnies Barge Ls
  • Etnies Barge Ls

Etnies Barge Ls

Produktbeskrivelse Etnies Barge Ls

The Barge LS har blitt omformet. Vi fornyet det gamle mønsteret for en ny ny sko. Å legge til en kraftig pansret krage og heve hælen har gjort hele forskjellen i å rekonstruere Barge LS til en slankere og smalere skodesign.

Egenskaper:

HOLDER ÅNDEDE ÅNDETS ÅND

Resirkulert åpent celle PU skum innersåle

Heftig pansret krage

Slank, vulkanisert sko


Kjøp din Etnies Barge Ls til den laveste prisen! I vår nettbutikk for mote, dressinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Etnies Barge Ls. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår mote katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Etnies Barge Ls

Skjønn
Skotype
Skobredde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk