`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Eastpak

Eastpak Wyoming 24L

  • Eastpak Wyoming 24L
  • Eastpak Wyoming 24L
  • Eastpak Wyoming 24L

Eastpak Wyoming 24L

Produktbeskrivelse Eastpak Wyoming 24L

Wyoming er selve symbolet på slanke urban design. Med et mangfold av glidelåser og avdelinger i Wyoming er ideell for byen alene. Lærreimer og basen legge til visuelle appell av denne posen, mens vattert polstret rygg tilbyr komfort samt bedre holdbarhet og styrke. Wyoming er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og design.Spesifikasjoner:


Hoved glidelås

Frontlomme med glidelås

Komfortabel polstret tilbake

Slankere stropper for en behagelig passform

Leather bunnen

Lær forsterket håndtakSpesifikasjoner:


Høyde: 40 cm

Bredde: 30 cm

Dybde: 18 cm

Volum: 24L

Vekt: 540 g

Materiale: Polyester


Hvis du ser etter gode kvalitets Ryggsekker artikler, da vil vårt utvalg av Ryggsekker definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Eastpak Wyoming 24L, prisen er 55.49 $ og er tilgjengelig. dressinn er det beste alternativet for å kjøpe mote utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Eastpak Wyoming 24L, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Eastpak Wyoming 24L

Alder
Kapasitet
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

-

Bag mottatt med to dager forsinkelse bare, i samsvar med beskrivelsen, veldig vakker, ved innretninger vi ikke har fått ark vi sertifisere 30-års garanti fra produsenten, er dette normalt? Det er bare etiketten på posen som sier at produktet er garantert i 30 år, og for mer informasjon bør du se garantien, bortsett fra at vi ikke har ...

våre eksperter svarer

Hei, regningen tjener til å garantere, hvis du har problemer med dette elementet kan du kontakte oss og vi vil sende deg instruksjoner. hjertelig

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk