up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Eastpak
360

Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L

plus
  • 360Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L
  • Play videoEastpak Ryggsekk Wyoming 24L
  • Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L

Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L

Produktbeskrivelse Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L

Wyoming er selve symbolet på slanke urban design. Med et mangfold av glidelåser og avdelinger i Wyoming er ideell for byen alene. Lærreimer og basen legge til visuelle appell av denne posen, mens vattert polstret rygg tilbyr komfort samt bedre holdbarhet og styrke. Wyoming er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og design.Spesifikasjoner:


Hoved glidelås

Frontlomme med glidelås

Komfortabel polstret tilbake

Slankere stropper for en behagelig passform

Leather bunnen

Lær forsterket håndtakSpesifikasjoner:


Høyde: 40 cm

Bredde: 30 cm

Dybde: 18 cm

Volum: 24L

Vekt: 540 g

Materiale: Polyester


Ønsker du og kjøpe Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Ryggsekker hos nett mote butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste mote produkter, som er tilpasset dine behov på dressinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Kofferter tilbud.

Spesifikasjoner Eastpak Ryggsekk Wyoming 24L

Farge
Kapasitet
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Super bag wyoming 24l

-

Det er en lett, praktisk og solid Eastpak. Jeg er ikke skuffet, kjøpt for å erstatte nøyaktig det samme for sønnen min ved inngangen i 6. tiår siden med skinnbunnen han motstod alle tester

Aldri skuffet

-

Aldri skuffet over dette merket. Det er å erstatte det som vår sønn har brukt etter 7 år med intensiv bruk. Produkt i henhold til våre forventninger.

-

Bag mottatt med to dager forsinkelse bare, i samsvar med beskrivelsen, veldig vakker, ved innretninger vi ikke har fått ark vi sertifisere 30-års garanti fra produsenten, er dette normalt? Det er bare etiketten på posen som sier at produktet er garantert i 30 år, og for mer informasjon bør du se garantien, bortsett fra at vi ikke har ...

våre eksperter svarer

Hei, regningen tjener til å garantere, hvis du har problemer med dette elementet kan du kontakte oss og vi vil sende deg instruksjoner. hjertelig

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up