up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Eastpak
360

Eastpak Ryggsekk Floid 16L

plus
  • 360Eastpak Ryggsekk Floid 16L
  • Play videoEastpak Ryggsekk Floid 16L
  • Eastpak Ryggsekk Floid 16L

Eastpak Ryggsekk Floid 16L

Produktbeskrivelse Eastpak Ryggsekk Floid 16L

Ideelt dimensjonert for å lagre bort A4 porteføljer, er den Eastpak Floid ryggsekk det perfekte valget for de som trenger å bære rundt deres virksomhet nødvendigheter. Dens skum polstret kroppen vil også komfortabelt og trygt lagre din 15 "laptop, mens tilbehøret vil passe fint inn i de glidelås lommer foran. Den Floid ryggsekk er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og designSpesifikasjoner:


Stort hovedrom med laptop sleeve 40x26cm

Ergonomisk polstret S buede skulderremmer med sternum stropp

Allsidig lommer med glidelås

Key klipp

Komfortabel vattert polstret tilbake med sikkerhetslomme

Skinndetaljer

Side flaskeholder pocket

Side kompresjonsremmerSpesifikasjoner:


Høyde: 48 cm

Bredde: 29 cm

Dybde: 12.5 cm

Volum: 16L

Vekt: 610g

Materiale: Polyester


Alle mote produktene i kategorien Ryggsekker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos dressinn kan du finne en full katalog over Kofferter produkter fra Eastpak. Prisene på Eastpak Ryggsekk Floid 16L er 50.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Eastpak Ryggsekk Floid 16L

Farge
Kapasitet
Alder
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt daglig ryggsekk

-

Størrelse 16L, nylonmateriale, utmerkede overflater, materialer og utførelse, 4 lommer med glidelås, 1 innvendig polstret laptop-lomme, utvendig flaskelomme. Brystbelte. Vanntett. Det som skiller denne ryggsekken fra andre (som lett kan doble prisen), er formatet, størrelsen og funksjonaliteten, de perfekte finishene og materialene og fremfor alt at ryggen er laget av nylon som resten av sekken i motsetning til alle de andre som puster mesh og dør ja eller ja etter 10/12 måneder på grunn av basen (programmert foreldelse). Det står at den har 30 års garanti (etiketten kommer også på spansk). En godt laget ryggsekk til å vare.

God

-

Godt produkt. Bra merke. Fornøyd med kjøpet.

Eastpak floid 16l

-

Utmerket kjøp! Produktet er perfekt og dressinn-tjenesten er god. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt

Eastpack floid 16l

-

Fantastisk! Veldig smart og moderne design, slank form, med skinndeler ser stilig ut, spesielt veldig lett. Det er mange lommer. Nøkler, mobiltelefoner, PC, strømforsyningskabler, alt i det. Nå kan jeg lett pendle til jobb. Jeg var også så glad at jeg bestilte og mottok den umiddelbart.

Eastpak floid 16l

-

Beautiful bag Eastpak 30 års garanti. Meget kvalitativ og vanntett, den kombinerer den elegante siden med øvelsen! Veldig godt gjennomtenkt, det huser min 16 tommers laptop PRO ZBOOK .... Jeg er imponert!

Utmerket og kompatibel

-

Jeg anbefaler fullt ut denne lette ryggsekken plassbesparende Computer Nickel hell ser respektering leveringstider og 35 € mindre enn en merkevare forhandler i Frankrike og farge ikke funnet i Frankrike

Veldig praktisk

-

En veldig praktisk og veldig roterende ryggsekk. Beklager for laptop bag, så jeg sa det var for 15 '' men jeg synes fortsatt det er litt lite for en 15-tommers laptop.

Eastpak floid 16l

-

Produktet overholder beskrivelsen og visningen er synlig på nettstedet. EASTPAK, referansen når det gjelder holdbarhet og holdbarhet. Liten kapasitet og lav tykkelse, perfekt for transport av dokumenter til ly. Ideell veske til urban reise.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up