up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Eastpak

Eastpak Jr 11.5L

plus
  • Play videoEastpak Jr 11.5L
  • Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Produktbeskrivelse Eastpak Jr 11.5L

En klassisk design som aldri vil dato; den Eastpak JR skulderveske er perfekt for alle som trenger noe robust men stilig å lagre sine ting. Den komfortable, justerbar skulderstropp gjør JR skulderveske lett å bære, mens sikre festene bety at viktig utstyr er beskyttet. Tilgjengelig i en rekke dristige mønstre og farger.Spesifikasjoner:


Hovedrom med glidelås lukking

Justerbar og avtakbar polstret skulderrem med SGS

To stikklommer i henhold klaff

Spenne nedleggelser på frontklaff

Innvendig glidelåslommeSpesifikasjoner:


Høyde: 24 cm

Bredde: 33 cm

Dybde: 11 cm

Volum: 11.5L

Vekt: 390g

Materiale: Polyamid


Fullfør bestilling av Eastpak Jr 11.5L med vår Kofferter utvalg og Kofferter og laptop vesker artikler. Naviger gjennom andre mote kategorier på dressinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på mote utstyr, og få alle dine Kofferter og laptop vesker utstyr til den beste prisen, 100% garanti på dressinn!

Spesifikasjoner Eastpak Jr 11.5L

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Eastpak-kvalitet

-

Når det gjelder forhandleren, perfekt, ekspresslevering! Når det gjelder produktet, er kvaliteten veldig god. Med den 30-årige eastpak-garantien er det betryggende. Jeg liker denne størrelsen (verken for stor eller for liten), jeg hadde bare ønsket en hurtiglomme med glidelås på klaffen, som på storesøster.

Bag

-

Mottatt raskt, som på bildet, god kvalitet ... Vær imidlertid forsiktig fordi vi ikke har tatt hensyn til størrelsen når du bestiller, og et stort perm er bare ..... Ellers er alt topp ...

Girakselveske fra østpak

-

Leveransen var rask. Vesken ser ut som på bildet, kanskje skulderreimen var litt smalere enn jeg hadde forestilt meg. Ellers er posen bra og inneholder en datamaskin og papir uten problemer.

Om oss

-

Jeg likte virkelig kofferten, et godt kjøp.

Stor bag!

-

Levering til rett tid og rask. helt fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up