`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Eastpak

Eastpak Floid 16L

  • Eastpak Floid 16L
  • Eastpak Floid 16L
  • Eastpak Floid 16L

Eastpak Floid 16L

Produktbeskrivelse Eastpak Floid 16L

Ideelt dimensjonert for å lagre bort A4 porteføljer, er den Eastpak Floid ryggsekk det perfekte valget for de som trenger å bære rundt deres virksomhet nødvendigheter. Dens skum polstret kroppen vil også komfortabelt og trygt lagre din 15 "laptop, mens tilbehøret vil passe fint inn i de glidelås lommer foran. Den Floid ryggsekk er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og designSpesifikasjoner:


Stort hovedrom med laptop sleeve 40x26cm

Ergonomisk polstret S buede skulderremmer med sternum stropp

Allsidig lommer med glidelås

Key klipp

Komfortabel vattert polstret tilbake med sikkerhetslomme

Skinndetaljer

Side flaskeholder pocket

Side kompresjonsremmerSpesifikasjoner:


Høyde: 48 cm

Bredde: 29 cm

Dybde: 12.5 cm

Volum: 16L

Vekt: 610g

Materiale: Polyester


Eastpak Floid 16L har den offesielle garantien fra merket Eastpak. Handling i vår nett mote butikk vil du ha Eastpak Floid 16L hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 54.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Eastpak Floid 16L

Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt daglig ryggsekk

-

Størrelse 16L, nylonmateriale, utmerkede overflater, materialer og utførelse, 4 lommer med glidelås, 1 innvendig polstret laptop-lomme, utvendig flaskelomme. Brystbelte. Vanntett. Det som skiller denne ryggsekken fra andre (som lett kan doble prisen), er formatet, størrelsen og funksjonaliteten, de perfekte finishene og materialene og fremfor alt at ryggen er laget av nylon som resten av sekken i motsetning til alle de andre som puster mesh og dør ja eller ja etter 10/12 måneder på grunn av basen (programmert foreldelse). Det står at den har 30 års garanti (etiketten kommer også på spansk). En godt laget ryggsekk til å vare.

God

-

Godt produkt. Bra merke. Fornøyd med kjøpet.

Eastpak floid 16l

-

Utmerket kjøp! Produktet er perfekt og dressinn-tjenesten er god. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt

Utmerket

-

Utmerket kjøp, superbestandig urbant ryggsekk, jeg har brukt den lenge til arbeidsaktiviteter og også som håndbagasje på turer. Jeg anbefaler det.

Eastpack floid 16l

-

Fantastisk! Veldig smart og moderne design, slank form, med skinndeler ser stilig ut, spesielt veldig lett. Det er mange lommer. Nøkler, mobiltelefoner, PC, strømforsyningskabler, alt i det. Nå kan jeg lett pendle til jobb. Jeg var også så glad at jeg bestilte og mottok den umiddelbart.

Eastpak flyt

-

Bra produkt, men tilsvarer ikke nøyaktig bildene som tilbys. Du må oppdatere bildene dine

Eastpak flyt 16

-

Meget god ryggsekk med lett tilgjengelige inndelinger med godt rom. Tøff og veldig vakker. Det er ikke en vanlig ryggsekk og kan brukes til uformelle formål da den passer godt til en mer formell stil.

Eastpak floid 16l

-

Beautiful bag Eastpak 30 års garanti. Meget kvalitativ og vanntett, den kombinerer den elegante siden med øvelsen! Veldig godt gjennomtenkt, det huser min 16 tommers laptop PRO ZBOOK .... Jeg er imponert!

Utmerket og kompatibel

-

Jeg anbefaler fullt ut denne lette ryggsekken plassbesparende Computer Nickel hell ser respektering leveringstider og 35 € mindre enn en merkevare forhandler i Frankrike og farge ikke funnet i Frankrike

Veldig praktisk

-

En veldig praktisk og veldig roterende ryggsekk. Beklager for laptop bag, så jeg sa det var for 15 '' men jeg synes fortsatt det er litt lite for en 15-tommers laptop.

Eastpak floid 16l

-

Produktet overholder beskrivelsen og visningen er synlig på nettstedet. EASTPAK, referansen når det gjelder holdbarhet og holdbarhet. Liten kapasitet og lav tykkelse, perfekt for transport av dokumenter til ly. Ideell veske til urban reise.

Eastpack floid 16l

-

En fantastisk ryggsekk, komfortabel og har mer plass enn det virker.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk