up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dior

Dior Sauvage 60ml

plus
  • Play videoDior Sauvage 60ml
  • Dior Sauvage 60ml

Dior Sauvage 60ml

Produktbeskrivelse Dior Sauvage 60ml

En radikalt frisk sammensetning, med et kraftig navn som taler for seg selv. Det var slik François Demachy, Dior Perfumer Creator, ønsket det: rå og edel alt på en gang. Naturlige ingredienser, valgt med ekstrem forsiktighet, råder overfor store doser. Strålende toppnotater briste med den saftige friskheten Reggio di Calabria Bergamot. Ambroxan®, avledet av dyrebar ambergris, frigjør en kraftig skogsstien. Sauvage er en skaptakt som er inspirert av brede åpne områder. En ozonblå himmel spred seg over et steinete landskap, hvitt varmt under ørkenen.

Hvis du ønsker å vite mer om Dior Sauvage 60ml, eller andre produkter av merket Dior i Parfymer kategorien hos dressinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine mote aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Herreparfymer kolleksjon som du kan velge mote produkter fra Dior, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Dior Sauvage 60ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Tilbudet er ikke sendt

-

De tilbyr meg produkter som ikke sendes til Colombia og kaster bort tiden min. Jeg ville kjøpe Sauvage-parfymen, og etter å ha søkt og gjort alt de sa at de ikke sender den hit.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up