up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dior

Dior Sauvage 100ml

plus
  • Play videoDior Sauvage 100ml
  • Dior Sauvage 100ml

Dior Sauvage 100ml

Produktbeskrivelse Dior Sauvage 100ml

Sauvage er en skaperverk som er inspirert av det store utendørs. En blanding med saftig, krydret friskhet og en dvelende treaktig rawness. Mellom makt og storhet.

En radikalt frisk sammensetning, med et kraftig navn som taler for seg selv. Det var slik François Demachy, Dior Perfumer Creator, ønsket det: rå og edel alt på en gang. Naturlige ingredienser, valgt med ekstrem forsiktighet, råder overfor store doser. Strålende toppnotater briste med den saftige friskheten Reggio di Calabria Bergamot. Ambroxan®, avledet av dyrebar ambergris, frigjør en kraftig skogsstien. Sauvage er en skaptakt som er inspirert av brede åpne områder. En ozonblå himmel spred seg over et steinete landskap, hvitt varmt under ørkenen.


Oppdag Dior Sauvage 100ml på lager og til best pris. Besøk dressinn, din nettbutikk med mote utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Dior Sauvage 100ml nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Dior Sauvage 100ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up