up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoDior Sauvage 100ml
  • Dior Sauvage 100ml

Dior Sauvage 100ml

plus
Dior

Dior Sauvage 100ml

Produktbeskrivelse Dior Sauvage 100ml

Sauvage er en skaperverk som er inspirert av det store utendørs. En blanding med saftig, krydret friskhet og en dvelende treaktig rawness. Mellom makt og storhet.

En radikalt frisk sammensetning, med et kraftig navn som taler for seg selv. Det var slik François Demachy, Dior Perfumer Creator, ønsket det: rå og edel alt på en gang. Naturlige ingredienser, valgt med ekstrem forsiktighet, råder overfor store doser. Strålende toppnotater briste med den saftige friskheten Reggio di Calabria Bergamot. Ambroxan®, avledet av dyrebar ambergris, frigjør en kraftig skogsstien. Sauvage er en skaptakt som er inspirert av brede åpne områder. En ozonblå himmel spred seg over et steinete landskap, hvitt varmt under ørkenen.


Er du interessert i Dior Sauvage 100ml? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos dressinn. Her kan du finne all informasjon om Dior Sauvage 100ml. er en av de beste mote merkene som designer eksklusive Parfymer artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Dior Sauvage 100ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Beist!

-

Dior Sauvage er et ekte beist! God pris for en av de beste parfymene

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up