`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Crocs

Crocs Classic

Crocs Classic

Crocs Classic

Crocs Classic

  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic

Crocs Classic

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Crocs Classic

Crocs Classic holder føttene komfortable hele dagen. Crocs Classic er en lett tette valg for menn og kvinner. Den ergonomiske, italiensk design av disse skoene gjør foten din til å bøye lett og utvide naturlig for maksimal komfort.


Som Crocs opprinnelige tresko, disse lett-på lett-off uformelle tresko er romslig. Men Crocs Classic tresko passe litt mer tett-ikke så mye slingringsmonn i din vandring.


Crocs eksklusive croslite materiale gjør cushy komforten av disse stranden tresko mulig. Strand og vann vennlige funksjoner av Crocs Classic inkluderer ventilasjon på toppen og rundt toebox å drenere bort vann og rusk.


De Croslite fotsengen former seg etter foten din til å passe med utmerket bue støtte. Croslite materialet gir de ekstra fordelene ved å være lukt motstandsdyktig gjør Crocs Classic stor som vann sko.


Ta skrittet fullt ut! Kjøp et par Crocs Classic, den perfekte skoen for stranden eller båt.


Hvis du er interessert i Crocs Classic, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herresko produktnavnet fra merket Crocs har den høyeste produksjon skvaliten. Crocs designer eksklusive mote produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Crocs Classic idag!

Spesifikasjoner Crocs Classic

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Crocs

-

Produkt av god kvalitet!

God valuta for pengene

-

Bra produkt

Stor verdi for pengene

-

Veldig god valuta for pengene, jeg ville kjøpt dem igjen, men nå i en annen farge. Størrelser veldig riktig.

Utmerket

-

utmerket produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk