`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Crocs

Crocs Capri V

  • Crocs Capri V
  • Crocs Capri V
  • Crocs Capri V

Crocs Capri V

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Crocs Capri V

En av våre favoritt flips blir enda bedre. Utgave V blir penere med tynnere stropper og en mer elegant profil - men har samme behagelig passform. Du får en dobbel skutt av Crocs komfort, med et mykt skum såle, dyp hæl vugge og en Croslite ™ skum yttersåle å kvele alle trinn. Det er tilfeldig flip du kan bære nesten hvor som helst.

Egenskaper:

Penere, tynnere lærreimer med mykt mikrofiberfôr

Slankere, mer feminin profil; samme gode passform

Deep hælkappe vugger foten

Dual Crocs komfort ™: skum fotseng på toppen av Croslite ™ skum yttersåle


Hvis du ser etter gode kvalitets Flip flops artikler, da vil vårt utvalg av Flip flops definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Crocs Capri V, prisen er 42.49 $ og er tilgjengelig. dressinn er det beste alternativet for å kjøpe mote utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Crocs Capri V, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Crocs Capri V

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den kom rett, men den er liten

-

Det er som vist på bildet, men det er lite, hvis du spør, ber om ett nummer større enn ditt. Jeg bestilte 36/37, jeg satte 36 og det passet ikke. Jeg bestilte ytterligere 38/39 nå, og ventet på å komme.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk