`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Boucheron

Boucheron Bottega Veneta 100ml

  • Boucheron Bottega Veneta 100ml
  • Boucheron Bottega Veneta 100ml

Boucheron Bottega Veneta 100ml

Produktbeskrivelse Boucheron Bottega Veneta 100ml

Bottega Veneta, eau de parfum, fremkaller smidighet og sensualitet i husets kjente lærvarer. Duften, en skinnende blomstertypen, gifter seg med det olfaktive språket i den venetianske landsbygda-friske enger, klippet høi, blomster, jord og tre - med mild skinn av lær i en skaperverk laget av omhyggelighet av en mesterhandler. Kombinere myke, avrundede kurver og kraftige former, en jevn utvendig og en intrecciato tekstur på bunnen, er Bottega Veneta-flasken en gjenstand som bare avslører kompleksiteten over tid. Fargene er signatur Bottega Veneta: en brunito cap og krage, en ebano logo og et hudfarget lærbånd klistret med en brunito sommerfugl. Selve flasken, inspirert av venetiansk glassverk og den tradisjonelle italienske karaffen, designet med et øye for tidløse linjer og resonant sammenstillinger, er på alle måter et fartøy med harmonisk enkelhet og perfekt balansert motsetninger.

Liker du Boucheron Bottega Veneta 100ml? Gå inn på vår mote seksjon og oppdage et stort utvalg av Parfymer produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at mote produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Parfymer finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Boucheron Bottega Veneta 100ml

typer parfymer
Kapasitet
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk