up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Boucheron

Boucheron Bottega Veneta 100ml

plus
  • Play videoBoucheron Bottega Veneta 100ml
  • Boucheron Bottega Veneta 100ml

Boucheron Bottega Veneta 100ml

Produktbeskrivelse Boucheron Bottega Veneta 100ml

Bottega Veneta, eau de parfum, fremkaller smidighet og sensualitet i husets kjente lærvarer. Duften, en skinnende blomstertypen, gifter seg med det olfaktive språket i den venetianske landsbygda-friske enger, klippet høi, blomster, jord og tre - med mild skinn av lær i en skaperverk laget av omhyggelighet av en mesterhandler. Kombinere myke, avrundede kurver og kraftige former, en jevn utvendig og en intrecciato tekstur på bunnen, er Bottega Veneta-flasken en gjenstand som bare avslører kompleksiteten over tid. Fargene er signatur Bottega Veneta: en brunito cap og krage, en ebano logo og et hudfarget lærbånd klistret med en brunito sommerfugl. Selve flasken, inspirert av venetiansk glassverk og den tradisjonelle italienske karaffen, designet med et øye for tidløse linjer og resonant sammenstillinger, er på alle måter et fartøy med harmonisk enkelhet og perfekt balansert motsetninger.

Oppdag Boucheron Bottega Veneta 100ml på lager og til best pris. Besøk dressinn, din nettbutikk med mote utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Boucheron Bottega Veneta 100ml nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Boucheron Bottega Veneta 100ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up