up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Urban transport

Urban transport mode

Bekijk onze enorme selectie in Urban transport! Koop al uw mode artikelen aan buitengewoon lage prijzen bij dressinn.

Merken in Urban transport

Top producten in Urban transport

Hoe beweeg je je comfortabel door je stad?

Stadsfietsen

Stadsfietsen hebben brede, opgevulde stoelen en een verhoogd stuur die een ontspannen reisgebied bieden, en zijn het meest geschikt voor willekeurig rijden door de buurt of fietspaden, reizen naar korte afstanden en taken in de stad. Stadsfietsen kunnen op verharde paden worden gereden. De stadsfietsen zijn niet zo licht in gewicht of effectief als andere racefietsen.

Elektrische scooters

De elektrische scooters zijn stand up scooters die gestart worden door een elektromotor. Deze scooters worden vermeld als een soort micromobiliteit en zijn meestal ontworpen met een enorm dek in het midden waarop de berijder volhardt. Elektrische scooters worden gebruikt bij wetsuitvoering, beveiliging en gemak. Ze komen veel voor in stedelijke gebieden en worden gebruikt als een optie om te fietsen of te wandelen.

Hoverboards

Hoverboards worden ook wel zelfbalancerende scooters genoemd. Hoverboards zijn compacte machines die met behulp van elektriciteit bewegen en twee wielen hebben. Ze openden de markt in 2015 en verdienen sindsdien steeds meer bekendheid. Hoverboards worden aangedreven door lithium ionbatterijen die kunnen worden opgeladen; een bestuurder wordt gezwaaid op een podium binnen de twee wielen.

Segways

De Segways zijn de zelfbalancerende speciale transporters die twee wielen hebben. Segways zijn zeer comfortabel om te rijden. Het is bedoeld om u comfortabel te vervoeren naar intervallen die te ver zijn om te lopen, maar te klein om te rijden. Het is gebruikelijk in veel verschillende landen. Je kunt de segways kopen van bekende merken zoals Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

clouse menu Afronden